Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter átadja az Ökumenikus Segélyszervezet szatyrát egy rászorulónak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Ebben a képben sűrítve benne van a felsőbbrendűség, a nagyképűség, a szociális érzék teljes hiánya, egy bizonyos szintű rasszizmus, a főnökétől eltanult (vagy már eredetileg is megvolt) "zsebretett kezű" bunkóság, az "alázkodj meg kisanyám" mentalitás. Egyértelműen tükrözi az általa képviselt rezsim felfogását, amit mi még az ötvenes évek elején harmadik osztályban úgy tanultunk:"Az állam erőszakszervezet - az elnyomottak fékentartására"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
" Úgy fogja meg a szatyrot, hogy a kezemhez nehogy hozzáérjen, mert akkor visszaveszem !"
Desischado
Előttem már mindent leírtatok, amivel tökéletesen egyetértek! a fotósnak minden elismerésem, a lényeget kapta el! C'est la fidesz!
világlátó
Egy másik emberre akkor lehet csak lenézni, ha fel akarjuk segíteni ! Egy ilyen lehetőséget kihagyni, a miniszter úr részéről, több mint hiba. Ennek a fotónak az ellenkező előjelü megjelenítése sokkal nagyobb szimpátiát eredményezhetett volna pártunk és kormányunk iránt.Így azonban csak az ellenszenv lett a következménye.
A miniszter és kormánybéli társai iránt - természetesen. Csak így tovább !
nezelodo
Szerintem már dolgoznak a címer szakértők, hogy szerkesszék bele a fidesz címerbe a sallert-kokit, a vak komondort, meg a szebreb..tt kezet, amint szorongatja a nyugdíj vagyont, nehogy meglássák a zemberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.