Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter átadja az Ökumenikus Segélyszervezet szatyrát egy rászorulónak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Ebben a képben sűrítve benne van a felsőbbrendűség, a nagyképűség, a szociális érzék teljes hiánya, egy bizonyos szintű rasszizmus, a főnökétől eltanult (vagy már eredetileg is megvolt) "zsebretett kezű" bunkóság, az "alázkodj meg kisanyám" mentalitás. Egyértelműen tükrözi az általa képviselt rezsim felfogását, amit mi még az ötvenes évek elején harmadik osztályban úgy tanultunk:"Az állam erőszakszervezet - az elnyomottak fékentartására"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Igazi gyökér egyik keze a zsebébe .Éljen pártunk és kormányunk szociálisan érzékeny tagja.
Hofipisti
Ebben a képben sűrítve benne van a felsőbbrendűség, a nagyképűség, a szociális érzék teljes hiánya, egy bizonyos szintű rasszizmus, a főnökétől eltanult (vagy már eredetileg is megvolt) "zsebretett kezű" bunkóság, az "alázkodj meg kisanyám" mentalitás. Egyértelműen tükrözi az általa képviselt rezsim felfogását, amit mi még az ötvenes évek elején harmadik osztályban úgy tanultunk:"Az állam erőszakszervezet - az elnyomottak fékentartására"
silber13
Mér ez a tapló is nyeles tiki-takizik?
bundi
Testbeszéd...
Egyébként ha valaki ott dolgozik foglalkozik a rászorulókkal akkor nem ropogós fehér ingben zsebredugott kézzel teszi ezt...de ha valaki beugrik oda és csak a sajtósa kedvéért teszi ezt akkor lehetséges...
Senara
Megkerestem honnan a fénykép ...A képen az látható egyébként ahogy a Földművelésügyi Minisztérium által felvásárolt almát az Ökumenikus Segélyszervezet szervezésében és Fazekas miniszter úr aktív részvételével szétosztják a rászorulóknak...almát oszt az igen kulturált polgár ...
bundi
@tivoli: bocs ez félrecsúszott nem ide akartam...
nezelodo
Attól fél, hogy lépfenét kap a haverja által behozott fertőzött állományból... Sose lehet tudni honnan jött az a rászoruló!
tivoli
@bundi: ma, 11:22
Azért értettem, Pásztor Alberthez. :-))
nyanya001
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért a Fazekas osztogatja
az Ökumenikus Segélyszervezet által gyűjtött adományokat ?
sentinel216
@Hofipisti: "Az állam, a mindenkori uralkodó osztály elnyomó szerve."
- igazságszolgáltatás = Orbán ügyészsége
- gazdasági elnyomás = Orbáni földbárók, trafikosok, mutyisok
- államosítások = félrevezető rezsi csökkentés, szolgáltatások kézben tartása
- oktatás = a vallás (kdnp) ráerőszakolása az iskolákra, saját elit képzés
- tömegtájékoztatás = médiumok állami ellenőrzése
- az ország elszakítása a nemzetközi politikában
- fegyveres testület létrehozása önvédelemre = (munkásőrség) TEK
- fizetett tömegbázis mozgósítása =CÖF
- kultúra = fizetett nyaloncok helyzetbe hozása = Kerényi, színházigazgatók kinevezése
Zsebre tett kézzel, láthatóan lekezelő módon bánás az elnyomottakkal, szegényekkel, rászorulókkal.
" Az állam a mindenkori uralkodó osztály elnyomószerve."
Bercifiu
@Senara: Egy beképzelt, seggnyaló bunkó.
Nil
A fotós szólhatott volna neki hogy vegye ki a kezét a zsebéből és próbáljon meg valamiféle együttérzést mutatni az undor helyett
Senara
@Bercifiu:...@Senara: Egy beképzelt, seggnyaló bunkó... én e vagy a tekintetes (vidékfejlesztési) "paraszt" miniszter ? :-)
Toby
Szép kép ! Amolyan "nesze, bazd+, a tied !" Zsebre b***ott manccsal, mint az Éles Elméjű.
dr. prédikátor
Igazi bugris viselkedés!!!Mifelénk az ilyen tahókat igy tituláluják!!!Ebben a fotóban benne van mindaz ami a fütyi-sz re illik!!! Bunkóság ,tahóság, lenézés , arrogancia.felsőbbrendűség!!!
human
@Nil: Most azt kell kommunikálni, hogy az "önhibájából" leszakadt réteg csak nyűg és érezzék magukat megtisztelve, ha kapnak valamit. Ezt a célt maradéktalanul teljesíti a kép.
KERKA
Nézem, nézem a nájlon szatyrot, de bíz én nem látom, hogy az alma lenne. Inkább nézem karfiolnak, de mindegy, van pofájuk 2 kiló almát adni oda, ahol több gyerek is van???
2005/2006 Karácsonyán 25 kilós csomagot kapott minden cigány család karácsonyra, és nem készült róla propaganda film.
bakegya
@Senara: igen,ha alma van a szatyor alján,akkor marha sokat osztanak,mert 20Ft a hulló és 35-Ft a szedett alma kilónkénti felvásárlási ára.
Rázzák is az almát-ki az a hülye aki ezért a pénzért még termelni ,de még egyenként leszedni is képes-az orosz embargóból visszamaradott selejtek ezek is az almájukkal együtt!!!@Hofipisti: igazán alapos hejzetképet festettél-jól látod a nagy b...helyzetet.
Január
Hiányos a neveltetése, - valószínű nem volt gyerekszobája - bizonyára ezért a zsebre dugott kéz. és a méla undormány részéről.
JAJMÁR
Szép a nyakkendője, megy a segélyszervezet pólójához... hogy mikre nem figyel a miniszter úr :) fő a távolságtartás, meg hogy legyen hely a szatyor fülénél a "rászoruló" kezének, nehogy hozzáérjen az övéhez.
Szégyenletesen jó a kép :(
lajospapa
Ökumenikus segélyszervezet? Nem! Zsebhokis Társaság.
A Tündik bündije
Mondjuk dobálhatta volna teherautóról is, féltéglákhoz kötözve, szóval ez a "nesze ba*%eg" mozdulat még mindig igen emberi :-)))
Toby
" Úgy fogja meg a szatyrot, hogy a kezemhez nehogy hozzáérjen, mert akkor visszaveszem !"
Desischado
Előttem már mindent leírtatok, amivel tökéletesen egyetértek! a fotósnak minden elismerésem, a lényeget kapta el! C'est la fidesz!
világlátó
Egy másik emberre akkor lehet csak lenézni, ha fel akarjuk segíteni ! Egy ilyen lehetőséget kihagyni, a miniszter úr részéről, több mint hiba. Ennek a fotónak az ellenkező előjelü megjelenítése sokkal nagyobb szimpátiát eredményezhetett volna pártunk és kormányunk iránt.Így azonban csak az ellenszenv lett a következménye.
A miniszter és kormánybéli társai iránt - természetesen. Csak így tovább !
nezelodo
Szerintem már dolgoznak a címer szakértők, hogy szerkesszék bele a fidesz címerbe a sallert-kokit, a vak komondort, meg a szebreb..tt kezet, amint szorongatja a nyugdíj vagyont, nehogy meglássák a zemberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.