Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani. Kedves Péter! Van most ez a házvásárlási ügyed. Tudod, ami felháborítja az embereket. Na, nem mindet, csak azokat, akik normálisan gondolkodnak. Tudom én, hogy sokat dolgoztál azért, hogy ott lehess, ahol most vagy. 16 éves korodban találkoztál Orbán Viktorral a suliban és akkor kezdődött a rajongásod. Természetes dolog ez abban a zsenge korban. Mármint a rajongás. A szomszéd kislány például Kövér... mit beszélek?... Vastag Csabáért rajongott két hétig, de mostanra elmúlt. Neked nem múlt el, hanem éjt nappallá téve dolgoztál azért, hogy Orbán mellé kerülj.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hölyeim és Uraim !!!
Ez IGEN, ez levél...lementettem, mert szerintem
nem sokáig lesz fent...olvassátok el minél többen !!
picike
már még egy cipőt is részletre vagy sehogy nem veszünk mi no de a vérnyomásommal némi bajom lesz istenem segits hogy hinni és bizni is tudjak ám Szent szüz Máriám !!
volvós
@szaboria1: Köszi, csak olvasgatok...és kommentelek ! ( Amig szabad )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.