Orbán Viktor nemcsak részt vesz, hanem beszédet is mond a június 1-jére hirdetett Békementen, melyet a Margit-szigeti Nagyrétre hirdettek.

Idén ismét lesz békemenet, amit június 1-jére hirdettek meg a szervezők a Margit-szigeti Nagyrétre. A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítványnak ezzel az a célja, hogy a Margit-szigetet szimbolikusan a béke szigetének nyilváníthassák.

A Békemenet a Lánchíd pesti hídfőjétől indul, ahol 12-13 óra között gyülekeznek – írja a blikk.hu. Onnan vonul át a tömeg a Margit-szigeten található Alsó-nagyrétre, ahol délután három órától beszédet mond Orbán Viktor kormányfő.

Kiderült, hogy mire készül Orbán Viktor

Orbán Viktor beszédet mond az idei Békemeneten/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum szóvivője elmondta, hogy a Békemenettel azt üzenik:

„június 9-én az Európai Unió választópolgárai szavazataikkal dönthetnek a béke mellett, megállíthatják az orosz–ukrán háború borzalmait, halál helyett az életet választhatják.”

Forrás: blikk.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kullancsok ezrei várják őket, de Orbánt nemcsak a golyóálló fogja védeni, hanem a sámli is, amelyre majd feláll.
Elképzelem, hogy a papírjait, amelyekből fel kéne olvasnia a spontán beszédét, kikapja a kezéből a szél, a csúnya. amelyet Soros fújt egymaga, hogy megakadályozza a nemzet egységét szilárdító, hősies felszólalást. Tehát, ott áll a kissámlin a vezérlő fejedelem, nem tudja, hol tartott, mit mondjon azon kívül, hogy háború vagy béke, béke vagy háború, Soros, Gyurcsány, Brüsszel, vagy Brüsszel, Gyurcsány, Soros.
A hívek sietve összeszedik a szétszóródott lapokat, Orbán kezébe adják, hátha megtalálja a fonalat, de Vitya nem az a született szónok, aki uralni tud egy ilyen helyzetet. Majd megereszt egy kínos mosolyt, s a testőrei segítségével lekászálódik a sámliról.
Volt egyszer egy békemenetnek kikiáltott fasiszta nagygyűlés a Margit-szigeten, írja a jövő történelmi emlékezete.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
MoszkoVitya...nem én találtam ki, de nagyon tetszik, találó!
Nyírfa
@esperanza: 14.50

Ezt miért kellett meghallgatnom?
Nyírfa
@Horizont: 14.57

Az ilyen ütős, szellemes beírásokra szokta reagálni fsp, hogy ez annyira jó, hogy mostantól én mondtam. :))
esperanza
@Nyírfa: "...Orbánt nemcsak a golyóálló fogja védeni..."
Ezodabasz
Békemenet a Margit-szigetre???...Nnaa neee. Ha 0rbán valóban békét akar(na), akkor javasolnám az útvonalterv újratervezését: A Békemenet a Lánchíd pesti hídfőjétől indul, ahol 12-13 óra között gyülekeznek. Onnan vonuljon át a "tömeg" Moszkvába, vagy oda ahol Putyin elvtársuknak átadhatják a béketervüket...A Margit szigeten tök felesleges békéről, tűzszünetről, béketárgyalásokról pofázni! Kik lesznek ott? A fideSS vakhívőket kell még ezzel a mantrával etetni, mert elhiszik!?! Itt miért van háborús vészhelyzet és rendeleti kormányzás? 0rbán fideSS maffia nélkül béke lenne ebben az országban! Ki az a hülye aki "háborúpárti"?...Jaaa 0rbán, aki megvédi a saját szuverenitását és a kondája gyarapodását.
RonaGyuri
újabb történelmi átfestés: a nyulak szigetéből a dagadt disznóé!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.