Fazekas Sándor a történelmet újraértelmező hadvezérré előlépve óvodások előtt beszélt háborúról, magyarságról, hazaszeretetről, őt pedig a csatában elesett vitézekhez hasonlították. Négy településen követtük Fazekas Sándor haknikörútját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
@Toby: ...és nem hal meg 300 - 360 ezer ezer katona és hatalmas kár ami a NEMZETET érte mek.oszk.hu/02100/02185/html/74.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Igen valóban a haza végzetéhez vezette Magyarországot, de azért nem kell elfelejteni , hogy Trianon után egy szét tépett országot, szétrombolt gazdaságot, és megtépázott nemzetet örökölt . A legnagyobb talán érdeme , hogy felszámolták az írás tudatlanságot mivel az akkori Magyarország 80 százaléka sem írni sem olvasni nem tudott és ezt rekord idő alatt javították ha minden igaz 10 év alatt . Egyebet nem tudok elmondani róla , mármint jót .
Senara
Fazekas itt , Fazekas ott , dinnyét , almát kóstolgat , almát oszt zsebre tett kézzel , történelemórát tart saját értelmezésben .
magyarbakancs
@Grafix69: A Ver száji béke szerszedéshez sok minden vezetett.
Főleg a közép európai nagyhatalmi vágyaink letörése.
Na meg tisztességes kisebbségi politikánk.
Gyuri Géderről
Mindegyik óvodának az igazgatóját kirúgnám, amiért ezt a barmot beengedték a gyerekek közé
Gyuri Géderről
A cikk elolvasása után, (ami, gondolom, Amerikában sem ismeretlen) nem csodálkozom, hogy Orbánt és (kormányát) McCaen neonácinak nevezte.

Az előző bejegyzésem kiegészítéséhez: Amennyibe az intézetek vezetőit - központilag, vagy a a helyi polgármester - utasították, hogy a gyerekek részt vegyenek ezen a tudatformáló baromságon, akkor még nagyobb a gond, és helyt állóbb McCaen megállapítása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.