Falus Ferenc visszalépéséről Tóbiás azt mondta, normális helyzetben két héttel a választások előtt egy ilyen típusú döntést „nem illik” meghozni.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mikipapa
T. Tópiás Úr! Normális estben nem ilyen egy normális pártelnök mint Ön. Elásta magát...kész, nem kérünk Önből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
A valasz.hu hazudik. Megneztek Tobiast Kalman Olga musoraban szo sem volt ilyesmirol. Kiallt Bokros mellett, nem "rongyolt neki Falusnak", es hangsulyozta jelen helyzetben a helyi onkormanyzotkra fokuszalnak, nem pedig Bp. fopolgarmesteri posztjara. Ennyi.
Mikipapa
@Yoda69: Nem tudom ugyanazt a TV-t nézzük-e mindketten, gyanítom, vagy Te vagy én nem értettük pártelnök úr magasröptű mellébeszélését. Hogy is volt pár hete: Tópiás úr azt sem tudta ki az a Falus. 3 millió éhezőröl beszél, nem ez a téma most, mást kérdeztek tőled faszorrú. Te meg mint a szajkó mondtad a süket dumát.
Katalina62
@Mikipapa: @Yoda69: Mindkettőtöknek van igazsága!
Bercifiu
@Mikipapa: Azt a szöveget, amit lenyomott, talán az Ecserin kellett volna előadni. Ha nem tud az előre megbeszélt témákról beszélni, maradjon otthon, s genéjazza az ólat, ott legalább nem járatja le a pártját, s saját magát.
Yoda69
@Katalina62: @Mikipapa: En a cimre reagaltam, nevezetesen hogy Tobias nekirongyolt Falusnak. Nos, ilyen nem tortent, tehat a valasz.hu hazudott, ami nem szokatlan toluk.
Mellesleg abban igazad van, hogy Tobias mellebeszelt, es nem akart egyenes valaszt adni Olga egyenes kerdesere. Ez nem jo, mert ha gyozni akarunk Budapesten, akkor kerek perec az MSZP orszagos elnoksegenek is kell mondania hogy teljes mellszelessegben kiall Bokros mellett, meg akkor is ha Bokros nem baloldali politikus.
Mikipapa
Na jó...akkor visszaigazolni látom, miszerint Tóbiás mellébeszél, nem egyenes ember. Így nem hogy győzelem nem lesz, de érzésem szerint nagy zakó várható...sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.