A jog szerint csak a közeli rokonok számítanak összeférhetetlennek. A szocialista politikus már a májusi EP-kampányban is megmondta, hogy „az MSZP gondolkodását kizárólag a családok biztonsága vezérli”. Nem vettük komolyan, pedig tényleg így van! Úgy tűnik, Szanyi Tibornak még tanulnia kell a Brüsszelben rászakadt lehetőségek visszafogott kezelését. Miután ugyanis az EP-képviselő egy elvesztett magánfogadás miatt közpénzen utaztatott ki Gój motorosokat (köztük az MTVA egyik műsorvezetőjét) Brüsszelbe, úgy értesültünk, hogy Szanyi a sógornőjét is felvette gyakornoknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@Január: ezért írtam azt, hogy ilyet egyetlen politikus sem tehetne, nem lenne szabad megtennie! Viszont azt is fenntartom, hogy az "istenadta nép" kettős erkölcsi mércével mér! Mert, hogy a szocik állítólag azokért bűnökért lettek elküldve, amit a Fidesz, igaz ügyesebben, és pofátlanabbul nagyobb mértékben követ el. Mégis másodszorra is meglettek választva, és a nép még mindig nem ébred!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Szanyi nem EU konform. Azok a politikusok akikre még szavazni lehetne elhagyják a magyar politikai mocsarat.
Szimba
A fideszben mindenki mindekinek rokona, barátja, kollégista társa, vagy üzlettársa.
"Szanyi sógornője is az EP-ben kapott állást" - na és?
Mobil123
Egyik sem különb a másiknál. Szanyinak is csak a pofája jár de ő is csak egy sz@rházi.
senkifia68
Tulajdonképpen ez a hír egyrészt nem hír, másrészt többet árthat annak aki ezen nyafog, mint a hír alanyának.
Először is! Az EU-ba delegált képviselők a jelen szabályozás szerint közvetlen hozzátartozót (családtagot) nem alkalmazhatnak! E tekinteben a sógornő nem számít közvetlen családtagnak.
Namármostanakkor!!!
A Szanyi Sunyi sona nem volt a szívem csücske, sokkal inkább eltudtam volna képzelni egy pornó szatíra megöregedett, kapuzárási pánikkal és az alhoholizmussal küzdő, lezüllött kétes hírű és értékű főszereplőjének, mintsem a magyar szociáldemokrácia prominens képviselőjének az Európai Unióban. Mindegy! Majd megismerik ott is!

Mindettől függetlenül, jó lenne ha elismerénk, hogy nem követett el sem jogsértést! Az pedig, hogy a sógornője a munkatársa (feltéve, hogy annak valóban érzékelhető politikai affinitása van) hát istenem, lelke rajta.
Mi lett volna ha az anyósát viszi magával???
szöszmösz
Ezekkel a politikusokkal nincs mit kezdeni, legyen az jobb, közép, vagy bal, vagy akármi. Az egyik kutya a másik eb. Züllöttek, jellemtelenek, ostobák, műveletlenek.
Mit várunk akkor a néptől?
coyote3
Erre mondják, hogy nem törvénytelen, de nem is etikus... Szanyinak belefér és ez a borzalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.