Miközben a kormánypárti politikusok egymás kezéből veszik ki az avatóollót, hogy minél több dolgot adhassanak át még tizenkettedike előtt, Szeged MSZP-s polgármestere is emeli a tétet: beígért két MEDVÉT!

Régi vágyuk válik valóra a Szegedi Vadaspark látogatóinak – közölte Botka László vasárnap, amikor örökbe fogadta a Berlinből érkezett Kodat és Kenait, amelyek hamarosan a közönség számára is láthatóak lesznek.

Medvéket avattak Szegeden – na erre mit lép a Fidesz?

Botka elmondta: a medveház és környezetének kialakítása 40 millió forintba került, amelyből 25 millió forintot biztosított a szegedi önkormányzat mint a vadaspark tulajdonosa, illetve 15 millió forint volt a park saját forrása. A medvék érkezését egy már hagyományos felmérés előzte meg: a vadaspark a látogatókat kérdezte meg, hogy milyen állatot szeretnének látni a jövőben, így nyert a medve.

"A medve nagyon fontos szerepet tölt be az emberi kultúrtörténetben, kinek ne lett volna játék mackója kisgyermek korában, tehát a medve a legjobb PR-os a világon, hiszen mindenki szereti" – értelmezte a polgármester a helyzetet.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Most majd a "spórolós " fideszesek elkezdenek ordibálni,hogy miért nem a szegényeknek adta ezt a pénzt !
Gemüs52
Most majd a "spórolós " fideszesek elkezdenek ordibálni,hogy miért nem a szegényeknek adta ezt a pénzt !
Rózsika Hatházi
A csuti viktor medvét nem akarják örökbe fogadni? Jó játék lenne a két macinak. Bár lehet, hogy hegyeset köpnének a látványtól.
Cicamama55
Abnormális dolognak tartom ezt a hírt, ezzel a címmel közölni! Minek a választást ilyen eseménybe belemagyarázni? Botka László eddig is tette a dolgát folyamatosan. ha nem így lett volna, szegediek leváltották volna már évekkel ezelőtt! Provokatívnak vélem a címét ennek a cikknek!
Szimba
@Cicamama55: Talán be lehet tudni az állatvédelem mellett. Minden pártnak kiemelt programjának kéne lenni az állatvédelemnek.. Persze a gyerek védelem, rászorulók védelme, segítése mellett.
Vizual
Ezzel a Botkával előbbre állna az MSZP. Jó érzékkel nem vállalta most. Ez ennek a kopasznak nem is tudom hogy hívják. Áll jól. Szétteszi a kezét és banbán csovája a fejét. "ŐŐ , Ö nem, ...aztán a halandzsa. Mestreházyt mikor vonják felelősségre. Legnagyobb bűne a fiatalitás volt. Éppen olyan tudatlanokat vont be mint maga. Nem is kritizálják Szijjártot.
Desischado
Nekem tetszik! Az állatokkal is kell törődni! És kedves kampányolás is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.