Minden vállalkozó rohadék. Ugye? Mert jobb az autóm, szebb a házam, jobb testű a nőm. Külföldre, vagy sokcsillagos szállodába járok nyaralni. Mert kaviárt zabálok, rendes pezsgővel – nem BB-vel, azt csak a pórnép tud meginni jóízűen. Mert a gyerekeimet magániskolába…

Feltöltő: Vallalka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@szandokan: "...és hiába fog menni kuncsorogni pénzért a parlamentbe."
Biza, hogy itt van az eb elhantolva. El kell ismerni, Orbán ezt nagyon jól csinálta:
a parlamenti 2/3 akkor is leszavazza az ellenzéki települések "kuncsorgását", ha
a fene fenét is eszik. Inkább rohadjon meg az uniós pénz vagy költsék bármire,
csak nehogy az ellenzék hasznosítsa. Bizony, a fidesz nem fogja megtagadni önmagát,
ahogy te is kimutattad a fogat fehérjét ismét. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Eleg jol osszefoglalja a magyar valosagot. Az emberek irigyek a vallalkozokra, a vallakozok meg leszarjak. Mivel orszaglo elitunk elen van a maffia bunozosben, ezert a vallalkozok is peldat vesznek roluk - ezen nincs mit csodalkozni.
Amig a roganantalok, es szijjaratok szamolatlanul talicskazzak haza a kozpenzt, es meg arra a latszatra sem ugyelnek, hogy legalabb a megtakaritasuk ne legyen tobb a lehetsegesnel, addig nincs jogalap szamonkerni a vallalkozokat arrol hogy nem adnak szamlat, vagy olyat is elszamolnak amit nem lehetne.
Mindig a fejetol buzlik a hal. Elobb le kell lecserelni ezt a korrupt kormanyt, es utana szamon lehet kerni a vallalkozokat is ha csalnak. DE NEM FORDITVA!
Igy hat kedves emberek itt a nagy lehetoseg, es Oktober 12-en megmutatni, hogy igenis akarjuk a valtozast, es a korrupcio megszunteteset.
Elso lepesnek zavarjuk el a fideszt az onkormanyzotokbol!
m.macskosz
@Vallalka: Vélemény? Van, de megtartom magamnak,
nem süllyedek le a szintedre.
Senara
@m.macskosz: ...Szerintem reklám a blogjának , csak ezért regisztrált .
m.macskosz
@Senara: Hja, a negatív reklám a legjobb reklám?
Meine Ehre heisst Treue
A mai magyar társadalom többsége ma úgy tekint a vállalkozóra, mint egy tolvajra, aki lelketlen kapitalistaként kizsákmányolja a szegény alkalmazottakat. A csalásainak és a hazugságainak köszönhetően, valamint azáltal, hogy kiszívja a dolgozói vérét.
Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Na de ez miert van? Ez itt a kerdes?
JAJMÁR
@Vallalka: 14:51 Csak nem te írtad ? Borzasztó !
Inkább vállalkozz :)))
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Irigység és általánosítás a kulcsszavak. Sajnos vannak köztük olyanok, akik nem egyenes úton járnak, de a többséggel szerintem nincs gond.
Az emberek hajlamosak csak azt látni, amit akarnak. És mit látnak? A módosabb vállalkozó életvitelének külsőségeit: házat, autót, nyaralást, étterembe járást, stb.
Innentől kezdve elkezd dolgozni az irigység és már csak egy lépés az általánosítás, akár vagyonról, akár bűnözésről van szó.
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: Most Te is általánosítasz. "Az emberek" ? Nagy részüket egyáltalán nem érdekli !

Egy hét múlva választás , és nincs egy rendes hír? :)
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Igazad van: az emberek egy része, hiszen nem mindenki ilyen és valóban nem érdekel mindenkit a téma.

A választást pedig inkább hagyjuk, mivel ennek sincs értelme.
nemkati
@JAJMÁR: Az nem elég hír, hogy a Fidesz fog nyerni? Mondjuk ennek a hírnek az információtartalma 0, de akkor is hír. :)
JAJMÁR
@nemkati: 15:51 Sajnos így van, de akkor is... még ha nem is tetszik, én tudni akarom, hogy hogyan, miképp, és mivel oltják a népet - már csak az ellenszer megtalálása miatt is - . Aztán mindenkinek ott van a saját települése, ez nem kimondottan nagypolitika, remélem.
nemkati
@JAJMÁR: Én mindig azt mondtam, hogy az igaz, hogy ezt a borzalmas pártot (a Fidesz-KDNP-t) igazán le kéne már váltani, de nagyon nem mindegy, hogy kire. Ha a településünkön, kerületünkben ismerjük a jelölteket, akkor a legjobbra kell szavazni. Ritka, mint a fehér holló, de a Fideszben is létezik tisztességes képviselő, ahogy az ellenzékiek között is gazember, vagy tökkelütött. Persze, a Fidesz eltakarításának én nagyon drukkolok!
JAJMÁR
@nemkati: 16:07 Pontosan. Minden helyen a legjobbra...
(az sokat lendítene az egészen is)
szandokan
@Vallalka: A magyarok jelentős része pontosan így áll hozzá a vállalkozókhoz, vezetőkhöz, akik magasra jutottak el. Kizárólag csalt, lopott, seggeket nyalt, másként nem is lehetett. A kis emberek el sem tudják azt képzelni, hogy bizony mindez lehetséges munkával is. Én inkább sajnálom őket, nem dühös vagyok rájuk.
szandokan
@JAJMÁR: A választás most arról fog szólni, hogy az adott település tovább fejlődik e, vagy nem. Ezt jelen állás szerint el kell fogadni. Aki nem a Fideszre szavaz, az a város további sorsáról is dönt. Ha van is ellen induló, nincs mögötte semmilyen komolyabb bázis, és hiába fog menni kuncsorogni pénzért a parlamentbe.
m.macskosz
@szandokan: "...és hiába fog menni kuncsorogni pénzért a parlamentbe."
Biza, hogy itt van az eb elhantolva. El kell ismerni, Orbán ezt nagyon jól csinálta:
a parlamenti 2/3 akkor is leszavazza az ellenzéki települések "kuncsorgását", ha
a fene fenét is eszik. Inkább rohadjon meg az uniós pénz vagy költsék bármire,
csak nehogy az ellenzék hasznosítsa. Bizony, a fidesz nem fogja megtagadni önmagát,
ahogy te is kimutattad a fogat fehérjét ismét. :(
JAJMÁR
@szandokan: 16:25 Ezt hogy érted? Hát nem az ötlet, a munka, a szakértelem a fontos? Nem mondod... :-D márpedig itt demokrácia van, és a magyar nép szereti a szabadságot... megmondta a vezér is :-D

(Talán ezért nem érzik azt a nyugalmat amit a biztos támogatásnak nyújtania kellene, és nem látják, hogy most erre az "enyhe" noszogatásra semmi szükség?) Az egyébként ideillő szót nem írom le, gondold oda...
pbalage
@szandokan: a túl sok birkahús fogyasztása káros az agyműködésre, de hát ugye ha valaki azt szereti...
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Egy településnek NEM POLITIKAI alapon kell fejlődnie! Ez csak a kapzsi, hatalommániás, bűnöző politikusok (szerencsére nem mindegyik ilyen) gondolják a hülye agyukkal!
pbalage
@Meine Ehre heisst Treue: hö, te egész demokratikusan is tudsz gondolkodni, néha egészen elképedek.
Meine Ehre heisst Treue
@pbalage: Köszönöm. Ennél a cikknél emlékeztetett az egyik versenyző, hogy ne általánosítsak. (Amúgy igaza volt és nem rossz szándékkal tettem, csak nem figyeltem.)
dzurinda
@szandokan: "Aki nem a Fideszre szavaz, az a város további sorsáról is dönt. Ha van is ellen induló, nincs mögötte semmilyen komolyabb bázis, és hiába fog menni kuncsorogni pénzért a parlamentbe. "

Tehát 2002-ben és 2006-ban te a településeden az Mszp-s jelöltre szavaztál, ugyanezen logika mentén?
Vallalka
@szandokan: Én sem rájuk haragszom, inkább értük. :(
szandokan
@m.macskosz: @dzurinda: @Meine Ehre heisst Treue: @pbalage: Nem értem, mi a probléma. Leírtam a nagy valóságot. Az utóbbi egy-két hétben egyértelművé vált számomra, hogy ha nem a Fidesz nyer valamelyik településen, az megássa a sírját. Az idősek otthonában is jártak az aláírásgyűjtők, kilencven éves emberek írták alá a fogalmuk sincs mit. Vannak dolgok, amik nekem sem tetszenek, a Fidesz biztosra akar menni, csak szerintem enélkül is simán nyernének, felesleges ennyire nyomulni. Az ilyen dolgok keltenek némi ellenérzést az emberben, még bennem is, még ha én alá is írtam a hozzám becsengetőnek. Mondom, nem tetszik a módszer annyira, de ettől még nem fordulok ellenük.
szandokan
@pbalage: Nem szoktam birkahúst enni egyébként. Te szereted a marhát?
szandokan
@dzurinda: @Meine Ehre heisst Treue: @pbalage: @JAJMÁR: @m.macskosz: @nemkati: Ezt meg már annyiszor beakartam linkelni, de állandóan kiment a fejemből. Tudom, a Lázár esetnél kellett volna régebben, de soha nem késő megtudnotok, ki is lehetett a mentora Lázárnak: www.origo.hu/itthon/20081113-feljelentett-egy-forumozot-fetser-janos-mszps-kepviselo-oroshaza-volt-polgarmestere.html
nyanya001
@szandokan: Csak nem téged jelentettek fel ? :)
m.macskosz
@szandokan: "A rendőrség gyorsan megtalálta a számítógépet, amelyet a fórumozó használt, de végül nem vontak senkit felelősségre."
cink.hu/exkluziv-lazar-janos-feljelentette-a-kommentelot-egy-t-471987490
index.hu/kultur/media/2012/11/10/feljelentettek_a_nepszava_es_a_hir24_kommenteloit/
szandokan
@nyanya001: Jó poén, de nem. Amúgy jó az avatarod:-)
szandokan
@m.macskosz: A feljelentések és az irigy emberek hazája a miénk.
m.macskosz
@szandokan: ...és ez nem pártfüggő..
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Számomra nem meglepő, hogy nem értesz, bár inkább arról van szó, hogy nem fogadod el.
Igen, leírtad a valóságot, a nem fideszes település pedig önmagát. Ez, az mi nem jó.
Minden településnek kell a fejlődés (pl. csatornázottság, internet, víz, gáz, stb.), az ott élőknek erre szükségük van. Ám ennek nem lehet akadálya vagy mozgatórugója a politikai beállítottság, illetve a pártideológia. Ez egyszerűen rossz.
Számomra félelmetes az a fideszes mentalitás, hogy egy településen azért nem valósul meg egy beruházás, amely egyébként az ott élők érdekeit szolgálná és szükségük lenne rá, mert a vezetés és/vagy a lakók többsége nem fideszes. Ez elképesztő!
Úgy pedig pláne, hogy rabló orbáncosék is szeretik hangoztatni, hogy ők az egész országot képviselik, mindenki fontos számukra (senkit nem hagyunk az út szélén, ugye???), így azok is, akik nem rájuk szavaztak. Nos, akkor ezek az emberek mégsem fontosak, ők csak másodrendű állampolgárok??? Hogy is van ez?
Ez a politikai mentalitás hatalommal való visszaélés és élnek is az erőfölénnyel gazdagon. Ezek után számomra az a kérdés, hogy mindez hova vezet, mibe torkollik?
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Hidd el, nekem sem tetszik az ilyen hozzáállás, de ez már a szocik idején is így működött, tudnék mesélni Fetser úr zűrös ügyeiről, amíg polgármester volt Orosházán 12 éven át. Tönkretette az ország talán legjobb gyógyvizét Gyopáros kedvéért, csak akkor épülhetett meg a Tesco, ha kap előtte 10 % - ot (ez is volt a neve, a 10 % - os), szóval ezen a téren nem változott semmi.
adrenalink
@szandokan: tegnap 16:25-re Ne csináld már! Az állítólagos barátod Lázár Jó-e azt mondta vasárnap a Szabad szemmel-ben, hogy nem a település pártszimpátiája, hanem a jó célok, feladatok alapján fogják osztani a támogatásokat. Ez lenne a normális, kár, hogy kissé hazudós a fiú, és a fityisz döntésére van bízva a feladat elbírálása is...
dzurinda
@szandokan: Nem válaszoltál a kérdésemre: 2002-ben és 2006-ban te a településeden az Mszp-s jelöltre szavaztál, ugyanezen logika mentén?
dzurinda
@szandokan: Köszi a linket, egyik kutya, másik eb, ahogy szokás mondani. Szerencsére soha nem szavaztam az Mszp-re sem és a Fideszre sem.
F_Viktor
@szandokan: Írod:
"Aki nem a Fideszre szavaz, az a város további sorsáról is dönt."

Nofene, 1,5 hónapja mikor hasonló hírekről írtam, akkor hazugnak neveztél!!!
F_Viktor
@Meine Ehre heisst Treue: Írod:
"Minden településnek kell a fejlődés (...) Ám ennek nem lehet akadálya vagy mozgatórugója a politikai beállítottság, illetve a pártideológia. Ez egyszerűen rossz."

Ez kétélű fegyver a fityesz kezében.
Ha ellehetetleníti anyagilag a nem fityeszes településeket, akkor joggal vívja ki az ott élők haragját.
szandokan
@dzurinda: Nem a szocialista jelöltre szavaztam. Szívesen.
szandokan
@F_Viktor: Bennem is változhat a dolgok megítélése néha.
szandokan
@adrenalink: Én is bíztam ebben ezidáig, de most kételyeim lettek, mégpedig okkal. Azonkívül abból is elegem lett, hogy naponta csörren meg a telefonom, van, hogy nem is egyszer, hogy kire is szavazzak. Vettem egy új telefont a múlt héten, új számmal, és már azon is megszólalt a gépi hang. Nem semmi.
pbalage
@F_Viktor: erre azt tudom mondani, hogy a vállalkozót, ha kedve szottyan a fidesznek valamilyen üzletágra, megsemmisíti, a vérrel-verejtékkel évtizedek alatt összeállított vállalkozását lenyúlja/megsemmisíti, csak hogy a haveroknak szerezzen piacot, bevételt, eu pénzt még lenyúl mellé, és kétszer annyiért árulja a saját előállítású cuccokat, mint amennyi eredetileg volt.
Ez a tervük.

(konkrét példával is tudok szolgálni)
F_Viktor
@szandokan: Tökéletességedhez hiányzik az 1/1000 százalék? :-))
hetöndöe
@F_Viktor: ÁÁÁÁ,csak egy hangyapinaszőrszálnyi.:-)))
F_Viktor
@pbalage: Ha az alkoholra is rátenyerelnek és átadják a haveroknak az árusítási koncessziót, akkor megint sok-sok vállalkozót tesznek tönkre.
adrenalink
@szandokan: Vezetékest vagy mobilt vettél?
pbalage
@F_Viktor: ez nem cigi volt, abba nem sikerült belecsapódnom, csak simán pár törvénymódosítás,

az egyik szerint az ÁAK már csak a pénzügyekkel foglalkozik, a beszerzés már állami konzorcium.
www.vezess.hu/hirek/milliardokat_sporolunk_autopalyak_atszervezesevel/46392/
(egyik láb kirúgása, 2012)

nekem ez kihúzta az egyik lábamat, de mivel volt másik lábam is, arra álltam.
ezt ez a cikk tanúsitja, mikor kihúzták:
www.napi.hu/magyar_vallalatok/jon_az_allami_rezsiholding.585823.html
(másik láb kihúzása, ez most fog megtörténni)

még előtte kihúzták a munkahelyemet a lábam alól (ez egy médiaterjesztő volt)

ezen kívül:
ellopták a nyugdíjamat,
a végén pedig szarrá büntettek, mert nem tudtam már miből fizetni.

de nem adom fel, egyszer úgyis szétverem a pofájukat.
pbalage
@pbalage: ja és azt még hozzá kell tennem, hogy a családról alkotott elképzeléseim is rámentek ezekre a dolgokra, lehet rosszul választottam.
human
Elolvastam ezt a katyvaszt. Kár volt. Aki írta vagy provokálni akart vagy egyszer nagyon megsértődött egy alkalmazottjára vagy vevőjére és így adta ki magából a gőzt. Ez az írás első jelen annak, hogy mihamarabb orvoshoz kellene menni, mert később csak súlyosbodhat a szorongása.
F_Viktor
@human: Pár ismerős mondatot nem találtál benne?
pbalage
@F_Viktor: lehet be kéne lépnem a pártba, majd a tanácselnökkel egyeztetek.
pbalage
@szandokan: benned csak ne változzon semmi a dolgok megítélésében, mert akkor hová tűnne a mi szandokánunk? Te úgy vagy egy kerek egész, ahogy vagy.
pbalage
@F_Viktor: én úgy gondolom, hogy most a maffiakommunizmus épül, úgyhogy egyetlen párt van. (egyébként soha nem fogok belépni, nyugi, van annyi tartásom)
F_Viktor
@pbalage: Megnyugtattál :-) Várlak majd a józanok pártjába :-)
pbalage
@F_Viktor: fullrabemakizott párt nincs? :))
F_Viktor
@pbalage: Arra a 2 millióra gondolsz? :-)
szandokan
@pbalage: Nagyon nem változom meg azért, attól ne félj. Ellenben nekem is lehet néha negatív véleményem. Évente egy belefér? :-))
szandokan
@F_Viktor: Én úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok:-))
szandokan
@adrenalink: Mobilt (de nem a 123-ast) :-))
adrenalink
@szandokan: Hmmm... Szerinted matematikailag mennyi a valószínűsége annak, hogy egy 1hetes, nem publikuált mobilszámot kipörgessen egy hívásautomata?:-)
Minket még soha nem vegzált egyik politikai szekta sem mobilon, igaz nem is foglalkozunk velük.
szandokan
@adrenalink: Jóformán semmi. Véletlenek viszont akadnak.
szandokan
@adrenalink: Mondjuk ha véletlenül megadom a számom egy képviselőnek...:-))
adrenalink
@szandokan: Akkor meg nem is értem, hogy mért háborogsz! Aki kiáll a sarokra, néha bizony meg lesz b...va.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.