Az Európai Parlament fideszes frakciója szerint Navracsics Tibor meghallgatása az Európai Parlamentben egyértelmű siker volt - írták, miután az illetékes bizottság úgy döntött, hogy a magyar jelölt nem kaphatja meg a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság portfólióját.

"Az EP illetékes szakbizottságai előtt nyújtott teljesítménye az egyik legjobb volt a biztos-jelöltek között. Navracsics Tibor felkészültségét érdemben senki nem tudta megkérdőjelezni, alkalmassága mindenki számára világosság vált" – magyarázta a kormánypárt EP-frakciója.

A baloldal keze van a sikerben

"A parlamenti szakbizottság baloldali többsége ugyanakkor módosítást javasolt a portfólió tartalmát illetően, ahogy ez várhatóan más biztosok esetében is bekövetkezik. A biztosi portfóliók részletes tartalmát illetően a bizottság elnökének kizárólagos hatáskörében van a döntés" – olvasható a közleményében.

Kiemelték: az elmúlt hetek balról értekező pártpolitikai alapú és ideológiai jellegű támadásait is figyelembe véve különösen nagy sikernek tartja a néppárti delegáció, hogy Navracsics Tibort a szakbizottság meggyőző többséggel támogatta.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hát vazze ezek még a fekáliát is eladják, mint lekvár! Ha az alkalmassága mindenki számára világosság vált akkor miért nem szavazták meg? Azért vazze mert nem a feltett kérdésekre válaszolt, hanem magyarázta a megmagyarázhatatlant!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ennek nagyon Észak-Korea szaga van...Na fidesznyikek...ennyire néznek titeket hülyének. Lehet mellé tapsolni meg békemenetelni.
whatthefuck
Mi más, mint siker. Ahogy az eemúút 5 évük minden pillanata.
bakegya
@Dr. Felipe: FŰTŐ A NAPNÁL!-de ha Junker ajtónyitogatója lesz azt se bánja gondolom,csakkk ajróba fizessék!
Desischado
Akkorát égett tiborka, mint a Reichstag, de a fidesznek ez siker. Én is csatlakozom, ilyen "sikereik" legyenek ezentúl! Amúgy meg szerintem csak fényezik a dolgot, hogy ne legyen annyira égő, a birkák úgyis bekajálják!
Szimba
A címben minden benne van. No comment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.