Csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmény gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci rendőrkapitányság a Felsőzsolcán hétfőn történtek miatt. A borsodi településen, miután egy autó elsodort egy kétéves kisfiút - aki könnyebben sérült meg -, a hozzátartozók megtámadták a jármű két utasát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@KERKA: Na erre kiváncsi leszek. Ugyanis, ha a magyarnak kell valami simán elhajtják, ha a kisebbségnek akkor megy a tüsténkedés. Már így is szépen süllyedünk lefelé.
varrólány
Kétéves gyerek ne legyen felügyelet nélkül, vagy kösse az anyja a hátára , vagy a nyakába !
KERKA
@gödörben: adhat nekik akármennyit is akármelyik kormány, ez egy feneketlen kút, amit nem lehet betömni. Már írtam egyszer, ha a kis újjadat nyújtod, a kezed kell, ha a kezedet nyújtod a karod kell. és így tovább...
gödörben
@KERKA: Így va. Most a rádióban megint a felzárkózattásról pofáznak. Miért nem veszik vissza az ellopott milliárdokat, amiket már erre "költöttünk"? Látszata nincs, csak egy két megtollasodott "kisebbség".
KERKA
@gödörben: Ezt azért nézd meg, szerencsére nem Magyarországon van, de érdekes

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/banffyhunyad_cigoda
bencemacska
Itt is működik a kettős mérce!
Farkas Flóriánból miniszteri biztos lesz, hogy érvényesüljenek a "rejtett tartalék" jogai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.