Folyamatos a rendőri jelenlét Felsőzsolcán, ahol elsodort egy gyermeket egy autó, a könnyebben megsérült fiú hozzátartozói ezután megtámadták a kocsiban ülőket és megrongálták a járművet – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő este a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a megyei főkapitányságra hétfő délután érkezett a bejelentés, hogy Felsőzsolcán egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél a segítségnyújtási szándékkal megálló személyautóban ülő két férfit megtámadták.

A rendőrség szerint az ügy előzménye az volt, hogy a kocsi elsodort egy kétéves kisfiút. A hozzátartozók – miután a balesetet észlelték – az autó jobb első ablaküvegét betörték, és a jármű utasát, egy 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadás miatt elhajtott a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására.

A helyszínre kiérkező járőrök helyreállították a közrendet a településen – írta a főkapitányság. A balesetben elsodort kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a horzsolásos sérüléseket szenvedett gyermeket ellátták, majd hazaengedték. Az anyagi kárral és könnyebb sérülésekkel járó eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás részeként vizsgálja. A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos, megerősített rendőri jelenlétet biztosít – olvasható a rendőrség közleményében.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Olaszliszka óta már nem állnék meg hasonló helyzet bekövetkeztekor. Ez nyilván rontana a helyzetemen, de mérlegelve a lehetséges körülményeket sokkal jobban járnék, ha segítség nyújtás elmulasztása miatt elítélne a bíróság, mintha a helyszínen a vélt vagy valós sérelem miatt nem gondolkodó figurák bosszújából eredően rám húzzák az agyagot.
Ezen figurák későbbi felelősségre vonásának pedig nem lenne jelentősége, mint ahogy Szögi Lajost sem támasztotta fel a bírósági ítélet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@m.macskosz: Dehogy tettem volna ilyet. Örültem, hogy szerencsésen végződött a dolog. Megcsóváltam a fejem és mentem tovább.
Boszi27
@lópicigáspár: Gondolod oda mernek menni a gyermekvédelmisek?
whatthefuck
Cigánygerek elütéséhez nagy gázt? Előtte vagy utána?
Toby
Vjacseszlav Molotov:
Tisztítótűz !
(Hazafias vers, literes üvegre, annak benzintartalmára, üvegnyílást betömő rongydarabra )
Hajrá cigányok ! Másképpen nem is tudnátok erősíteni a Jobbikot ! Ostoba népség !
1magyar
Cigánygyerekek elsodrása esetén nem szabad megállni! Ez a tanulság!EGyébként ha lesz esze a sofőrnek feljelenti a szülőket amiért nem vigyáztak a gyerekre!
levi
@1magyar: Ha lesz esze a söfőrnek elköltözik a városból, mert este úgyis rágyújtják a házat.
Mellesleg ha cigányokat lát az ember az úton, jobb ha kerülőúton megy...bármikor eléd ugorhatnak szándékosan is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.