Orbán Viktor tegnap Makón is haknizott, ahol többek között telitalálatnak nevezte Farkas Éva, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjének programját, és elmondta, hogy kormány közel 20 milliárd forint értékben hajlandó lesz elkötelezni magát egy ilyen program mellett.

A miniszterelnök szerint az a gazdaság, amely megpróbálkozott azzal, hogy munka nélkül tartsa fenn magát – spekulációk, pénzügyi manőverek, vagy szociális alapon szétosztott pénzek –, az a gazdasági rendszer megbukott, "ezt hívjuk ma európai gazdasági válságnak. Mindenki látja Európában, hogy csak azok az országok maradnak talpon, ahol az emberek hajlandóak dolgozni" – tette hozzá.

Arról is beszélt, hogy "a mezőgazdaság nehéz dolog, a mezőgazdaságból megélni az kemény élet". A kormány azonban állami földek bérbeadásával, fejlesztési forrásokkal segítséget tud nyújtani, azoknak, akik belevágnának – mondta, hozzátéve: "egy dolgot viszont nem tudunk megtenni: hogy dolgozunk helyettük!"

Nagy lehetőségek állnak Magyarország előtt is, hiszen komoly korszak kapujában állunk – mondta. Kár volna Makónak ebből kimaradni, de csak akkor nem fog, hogy ha fiatal, lendületes, elszánt, a következő években minden erejét a város érdekében mozgósítani akaró és tudó városvezetés áll majd a település élén – fejtette ki Orbán.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ezt nem hatalommal visszaélésnek nevezik véletlenül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
Ínnye de sajnálom szegényt :P . A sok munkától rettenetes ízületi fájdalmai vannak . Gerincproblémája viszont nincs , mivel az hiánycikk nála .
nemjoezigy
ilyenek ezek. Először azt mondták: a fideszes vezette települések jól járnak, később finomítottak (lázár), hogy a szakértelem függvénye a kormány támogatása, és most megint a fideszes kártya előszedve. A középső az csak parasztvakítás volt.
mate03
@szaboria1: Te még ezen meg döbbensz? A legnagyobb Fidesz közeli ,áruház lánc! A fogathajtó Lázár testvérek tulajdona!
sokanvagyunk
"Finom zsarolás" - ha már zsarolásról beszélünk, azt az ellenzék is csinálja - igen magas fokon már jó ideje - egymással szemben összefogás címszó alatt. Ezért aztán Orbán azt csinál és mond amit akar, csak maximum nyafogás a válasz rá.
Desischado
Amíg az embereknek van megélhetésük, addig ez lesz. Majd ha már teljesen kifosztották a népet, akkor fognak felébredni, és akkor fitymaszékra cudar világ jön! Mert ha a rablás továbbra is ilyen ütemben fog folyni, akkor kiürül a kosár! A pétör meg addig nyugodtan veheti a palotákat, a nép hülye, - tisztelet a kivételeknek - és semmit sem csinál addig, amíg az utolsó bőrt is le nem nyúzzák róla. De utána! Na, akkor szeretném látni, mi lesz itt! Egyébként nagyon kiváncsi vagyok a választásra, mennyire okosodtak az emberek április óta!
tivoli
@Desischado: ma, 18:35
Honnan koppintod te ezeket a frappáns forgatókönyveket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.