Orbán Viktor tegnap Makón is haknizott, ahol többek között telitalálatnak nevezte Farkas Éva, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjének programját, és elmondta, hogy kormány közel 20 milliárd forint értékben hajlandó lesz elkötelezni magát egy ilyen program mellett.

A miniszterelnök szerint az a gazdaság, amely megpróbálkozott azzal, hogy munka nélkül tartsa fenn magát – spekulációk, pénzügyi manőverek, vagy szociális alapon szétosztott pénzek –, az a gazdasági rendszer megbukott, "ezt hívjuk ma európai gazdasági válságnak. Mindenki látja Európában, hogy csak azok az országok maradnak talpon, ahol az emberek hajlandóak dolgozni" – tette hozzá.

Arról is beszélt, hogy "a mezőgazdaság nehéz dolog, a mezőgazdaságból megélni az kemény élet". A kormány azonban állami földek bérbeadásával, fejlesztési forrásokkal segítséget tud nyújtani, azoknak, akik belevágnának – mondta, hozzátéve: "egy dolgot viszont nem tudunk megtenni: hogy dolgozunk helyettük!"

Nagy lehetőségek állnak Magyarország előtt is, hiszen komoly korszak kapujában állunk – mondta. Kár volna Makónak ebből kimaradni, de csak akkor nem fog, hogy ha fiatal, lendületes, elszánt, a következő években minden erejét a város érdekében mozgósítani akaró és tudó városvezetés áll majd a település élén – fejtette ki Orbán.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ezt nem hatalommal visszaélésnek nevezik véletlenül?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Lázár szerint a kormány nem azt nézi, hogy milyen színű a városvezetés:
youtu.be/fauT0Vls5Dw
magyarbakancs
Akkor kap egy település pénzt ha a Fideszre szavaztok?
Igazi demokrácia.
Hajrá Magyarok Hajrá Magyarország.
m.macskosz
Ezt nem hatalommal visszaélésnek nevezik véletlenül?
Vasárnapiiskolás
@m.macskosz: Esetleg" egészséges" erotikának?!
magyarbakancs
@Vasárnapiiskolás: Most ki kinek húzta szét a far pofáját?
varrólány
Beszédet mondott egy nem rég átadott 4****-os szálloda előtt, hát ő se a város szélére ment a valóságot vagy legalábbis a többség életterét megismerni.

Most a pénzt ígérik az eddigi polgármester is eléggé mínuszban van már . Most már majd kiderül az emberre ,a lehetőségre szavaznak még ha nem értenek egyet a Fidesszel akkor is!?
Jankó123
@m.macskosz: ma, 09:07
Ők nem!
Így kell nem is burkoltan vezetni a szavazópolgárok kezét a "helyes" voksolás irányába!
-Ez az új fideszes módi, mert "most még" nem állhatnak melletted a szavazófülkében! Mondom! Most még! :-(((
lópicigáspár
Megnéztem az ott készült videót. 20% testőr, 20% slepp, 20% hithű agymosott, a maradék a városi feketetelep fizetett odarendeltje! Beszélnek itt 20 milliárdról, meg mindenről! Soha nem volt ilyen rendezett Makó, mint most. Könnyű lesz a dolga az új polgármesternek, hisz gyakorlatilag egy rendezett várost kap. A fideszes jelölt meg maga a szégyen!
pbalage
@m.macskosz: nem, ez szimplán zsarolásnak nevezik.
silber13
miniszterelnök szerint ”Itt kell egy új kezdet, egy új start, egy új elrugas zkodást és egy új korszak nagy lehetőségek állnak Magyarország előtt, hiszen komoly korszak kapujában "
Ez a miniszterelnöki igehirdetés nem más, mint egy hatalmas katyvasz. Olyan igazi össze-vissza halandzsa szöveg a la Orbán! De van ám tovább is! Aszondi ez a csúti Hippopotámusz:
" Kár volna Makónak ebből kimaradni, de csak akkor nem fog, hogy ha fiatal, lendületes, elszánt, a következő években minden erejét a város érdekében mozgósítani akaró és tudó városvezetés áll majd a település élén."
És ez már nem is titkolt, nyílt zsarolásnak tekintendő!
Jankó123
"Béláim az Úrban!"
Makó, "még a szocializmus kapuján is beléphetne, persze, csak akkor, ha Béla"!

www.youtube.com/watch?v=S01byLC5TjM
:-)))
human
@Jankó123: Régi jó magyar filmek :) Jól meg voltunk Vajna nélkül is.
Clavigo
Don Vittorio megtette "visszautasíthatatlan ' ajánlatát Makó városának...
Jankó123
@human: A mai Magyarországról egyre többször ez a film jut eszembe! Vajon miért?
:-)))
human
@Jankó123: Mert semmi nem változott, csak elegánsabbak és gazdagabbak lettek.
leszúrt rittberger
Ügyes.

Áprilisban azzal kampányoltak, hogy szavazz a Fideszre, mert "elvittük" a városodból az adósságot.
Októberben azzal kampányolnak, hogy szavazz a Fideszre, különben nem adunk a városodnak pénzt.
troppauerhumer
Kis zsákfalu polgármesterjelöltje mondta, hogy bár függetlenként indul, de mégis fideszes támogatással, mert ha nem ezt tenné, akkor megválasztása esetén neki meg a falunak annyi.

Arra gondoltam, hogy vajon előítéletes vélemény, vagy megalapozott-e mindaz, amit mondott.

Ennek megválaszolására segítséget nyújtott a vasárnapi mélyinterjú, melynek során a kiválasztott közölte, hogy vagy a Fidesz, vagy senki és semmi.

Így aztán már érthető, hogy a független polgármesterjelöltek szerte a hazában miért ragaszkodnak a fideszes támogatáshoz, hiszen Orbán megmondta: „ Azt kérem az emberektől, hogy olyan vezetőket válasszanak, akik őszintén tudnak közösen dolgozni a jelenlegi kormánnyal. Ahol ilyen képviselők, polgármesterek lesznek, ott kialakul az összefogás, és az emberek érezni fogják a közös munka előnyeit.”

Világos beszéd! Ha beállsz az egy a tábor egy a zászló alá, akkor számíthatsz a támogatásra minden féleképpen, anyagilag elsősorban, de erkölcsileg is, természetesen. Ha meg ellen beszélsz, és még ne adj isten teszel is, akkor neked annyi, megnézheted magad, mennyire le fogsz majd gatyásodni. Pár nappal a választások előtt kell annál több a magyarnak, mint az első kézből való áldás osztás, hogy tudja majd kire szavazzon.

Zsarolás ez a javából. Illiberálisoknál már csak így szokás! már falból sem dolgozhatsz együtt a kormánnyal, mert észreveszik ám és akkor neked annyi. Őszintén kell, tiszta magyar nemzeti szívből, mert csak úgy lesz kifizetődő. Orbán garantálja, hogy akik rájuk szavaznak, akik az ő polgármester és képviselőjelöltjeikre adják voksukat, azok dúskálhatnak majd a földi javakban, a többiek meg, mint a templom egere.
Dr plágium
Nem kell csodálkozni, köteleslaci is megmondta, csak akkor kap manit az önkormányzat, ha a fidesz nyer...
Yoda69
A csuti zsirdiszno konnyeden szorja a kozpenzt.
szandokan
Mindenki úgy értelmezi a szavait, ahogyan neki tetszik. Ha valaki ezt zsarolásnak akarja hinni, akkor annak fogja, aki pedig csak igazat ad annak, amiket mondott, az más tartalmat fog látni benne. Minden, amit elmondott, igaz az egész társadalomra, kár, hogy ezt nehéz belátni. Tény, dolgozni nem fognak majd senki helyett.
Hellcat
Ez bizony burkolt zsarolás...a másik meg...már megint ez a parazita beszél munkáról? Életében nem volt rendes munkahelye...
bencemacska
Ez teljesen világos önkormányzati munka megosztási program:

Ön dolgozik én kormányzok!

(Mondta OV és felállt a következő hordóra!)
volvós
Ha ez le van irva valahol, akorr bíz´ez ZSAROLÀS, és
innentöl Rendörség, Ügyészség, Biróság, mentelmi bizottság
( persze nem a nyugdijas fagyis rubovszkival az élen !)
bencemacska
@Hellcat: Szerintem nincs az beburkolva! Teljesen nyílt: Fideszre szavaztok: van 20milliárd, másra szavaztok: nincs.
bencemacska
@volvós: Szerintem nincs leírva, maximum videón lehet, és azt vagy elfogadják, vagy nem! De ezt már a köteles is elmondta, csak kevésbé nyíltan!
whatthefuck
Mi lett volna ha ezt Gyurcsány mondja 2006-ban?
Akkora patáliát csaptak volna belőle, hogy az embertelen. Ezek a mocskos paraziták azt hiszik hogy nekik mindent lehet.
szaboria1
Mai döbbenetem még a CBA bolt bejárati ajtaján is fidesz plakát. Az ellenzéknek meg nem adatik meg a plakátolás máshol sem.
lajospapa
" Orbán finoman megzsarolta Makót" Hol ebben a finomság? Hogyhogy tud adni 20 milliárdot? Honnan van? Övé? Mi marad a családjának, ha így osztogat? Milyen mechanizmus ez? Zemberek! Hova jutottunk és még hova jutunk?
coni
Az unortodox probléma egy módon kezelhető. Mindenkinek az ellenzékre kell szavaznia október 12-én, Bokrost is beleértve. Egyből megoldódna a probléma, az önkormányzatok meggyengíthetnék a 2/3-ot.
bretagne
Nagyon-nagyon jó lenne, ha egyik ellenzéki polgármester sem ijedne meg az ilyen zsarolástól. Mindenki szavazzon a szíve szerint. Korrektül!!!
varrólány
Szerintem majd a városiak eldöntik kire szavaznak , meg mindenki a saját lakóhelyén!
volvós
@szaboria1: 14:20

Köztudott a CBA fidesz seggnyalása Ez is " Lázár faj "
volvós
@human: ma 09:06
Mint egy sarokbaszoritott kisegér...
Nem volt jó a kérdés, Janika ???
Szar ügy az ATV-ben már csak igy megy
Jobb ugye a HirTv,meg az Echo ???
varrólány
@volvós: 16: 26 Minden pártnál vannak seggnyalók , sőt régen is voltak és nem is kellett ahhoz párttagnak lenni. Ez olyan mint nálunk amikor volt a minőségi bérezés , hát tudod mikor honorálták a szép varrást . A nagy pali nemes testrészét esetleg, de akkor is azok részesültek a jóban akik körbe hízelegték a főnökséget már hogy szépen írjam.
Csak az idő telik az emberek nem változnak , na erre akartam kijutni csak tettem egy kis kitérőt!:-)
volvós
@varrólány: A történelem ismétli önmagát ...
a régi párttitkárok most államtitkárok
és frakcióvezetök...bemenne csupasz seggel,
kijönnek kinyalva, fehér gallérban
Manhattan
a 2014-és Önkormányzati választás egyebek között, arról is hivatott dönteni(közvetve), hogy kapnak -e a további rablásokra, hazugságokra felhatalmazást !? Mindenesetre a választások után KUTYA világ köszönt a közszolgákra!!(Ugyanis a költségvetés, enyhén el van QRVA, lassan írom, hogy a fideszes szimpatizáns is megértse!!...el van b a@ sz v a ..
Vasárnapiiskolás
@magyarbakancs: narancséknál mindenki középen van:)
tűzróka0919
Ínnye de sajnálom szegényt :P . A sok munkától rettenetes ízületi fájdalmai vannak . Gerincproblémája viszont nincs , mivel az hiánycikk nála .
nemjoezigy
ilyenek ezek. Először azt mondták: a fideszes vezette települések jól járnak, később finomítottak (lázár), hogy a szakértelem függvénye a kormány támogatása, és most megint a fideszes kártya előszedve. A középső az csak parasztvakítás volt.
mate03
@szaboria1: Te még ezen meg döbbensz? A legnagyobb Fidesz közeli ,áruház lánc! A fogathajtó Lázár testvérek tulajdona!
sokanvagyunk
"Finom zsarolás" - ha már zsarolásról beszélünk, azt az ellenzék is csinálja - igen magas fokon már jó ideje - egymással szemben összefogás címszó alatt. Ezért aztán Orbán azt csinál és mond amit akar, csak maximum nyafogás a válasz rá.
Desischado
Amíg az embereknek van megélhetésük, addig ez lesz. Majd ha már teljesen kifosztották a népet, akkor fognak felébredni, és akkor fitymaszékra cudar világ jön! Mert ha a rablás továbbra is ilyen ütemben fog folyni, akkor kiürül a kosár! A pétör meg addig nyugodtan veheti a palotákat, a nép hülye, - tisztelet a kivételeknek - és semmit sem csinál addig, amíg az utolsó bőrt is le nem nyúzzák róla. De utána! Na, akkor szeretném látni, mi lesz itt! Egyébként nagyon kiváncsi vagyok a választásra, mennyire okosodtak az emberek április óta!
tivoli
@Desischado: ma, 18:35
Honnan koppintod te ezeket a frappáns forgatókönyveket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.