Belefér a politikai játszmába, hogy a fideszesek a kampányban nem vitáznak az ellenzékkel; belefér, ha néha erőből politizálnak, úgy, hogy a másiknak fájjon, de az még szabályos legyen (csakúgy, mint Torghelle "Air" Sándor teszi az MTK-ban); és belefér, hogy a reklámadó tényleg politikai eszköz is legyen - Deutsch Tamással beszélgettünk politikáról, EU-ról, uniós biztosi jelölésről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1szomjas
Tompika annyira nyeregben érzi magát, hogy már képes őszintén elismerni olyan dolgokat, amit eddig a Nemzetmegvezető Viktátor és csapata ország -világ előtt próbált cáfolni... Már most vasárnap tegyünk róla, hogy meginogjon ez a fenenagy önbizalmuk !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@kkalman: Csak az a bosszantó, hogy mikor ők hülyének néznek éppen egy új házzal lesznek gazdagabbak.
mate03
@Desischado: Graz egy gyönyörű város ,vicc osztálya is van! De Tomikának inkább egy Afgán beutalót javasolnék!
kukac50
A választók is nézhetik hűjének a Fideszeseket!
Holnap aki nem érzi magát hűjének az nem szavaz a Fideszre.
világlátó
Túl vagyok rajta. Elmentem, mert az alapvető kötelezttségeinknek azért eleget kell tenni. Saját magam miatt szavaztam, nem másokéárt. Igen hallom a felháborodást. Megmagyarázom. Három listát kaptam, végignéztem a lehetőségeket. Én aki a közélet
hátsó udvarában létezhetek csak, olyan emberek neveit láttam, akiket nem is ismerek.
Talán egyet, aki három évig élt angliában, isten tudja mivel kereste a kenyerét, most azzal kampányolt, kiterjedt nemzetközi kapcsolataival felhozza a városka külkapcsolatait, annak minden gazdasági hozadékával együtt. Ez olyan gyerekes és szánalmas. A listából ordítva látszik, érződik, itt a jelenlegi kormányzó pártok túlsúlya olyannyira nyomasztó, hogy az már nem is bosszantó, hanem egyenesen elkeserítő.
Ilyenkor látom, népünk mennyire befolyásolható. Ennek okait is látom, de nekem már nincs annyi időm vissza, hogy ezen valamit is változtathatnék. Alkalmas és érdemes szövetséges sincs, mert a szavazólapokon mindenféle kis politikai érdekközösségek szerepelnek, akik talán még a mai napig is hisznek, hittek létjogosultságukban, de holnapra szétporlad ez a hit és jön a fidesz. Aztán pedig a halk háttérbeszélgetések néhány napig, majd a kimúlás csendje. Már többször jeleztem, népünk érdekfelismerőképessége talán nem beteg, de hogy fogyatékkal bír, az biztos. Hagyta magát ide terelni, ahol már a karám nem enged választást. Ez így méltánytalan, tisztességtelen. Választhatsz, de majdnem mindegy kire adod az X - et, úgy is az lesz amit előre elterveztünk, megszerveztünk. Szavazhattál, demokratikusan, most már aztán tartsd magad az eredményhez. A problémám az, hogy bár demokratikus, meg volt lehetőséged kiválasztani valakit, meg elbújhattál a kék függöny mögé és dönthettél, úgy rossz az egész, ahogy van. Ha most el kellene mondanom hová is tettem a döntésem X -ét, talán nem is tudnám visszaidézni. Tudatom, normális vagyok, tájékozott vagyok, még tisztességesnek is tartom magam. Mégis, nagyon hülyén érzem magam. TI NEM ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.