Az adócsalás miatt négy év börtönre ítélt Silvio Berlusconi volt olasz kormányfővel találkozott szerdán Orbán Viktor, az olasz politikus Milánóhoz közeli Arcoréban levő otthonában.

Az olasz hírügynökségek szerint a jobbközép Hajrá Olaszország (FI) párt elnöke és Orbán találkozóján az aktuális politikai és gazdasági kérdések, az európai országokat is sújtó válság, valamint nemzetközi konfliktushelyzetek szerepeltek napirenden.

Így ölelgette Orbán az adócsalásért elítélt BerlusconitFotó: Facebook / Orbán Viktor

Silvio Berlusconi és Orbán Viktor az új Európai Bizottság összetételéről is véleményt cserélt egymással – értesültek az olasz hírügynökségek a FI-től.

Orbán Viktor a Európai Unió állam- és kormányfőinek az európai foglalkoztatásról Milánóban rendezett csúcstalálkozója után ment Arcoréba, ahol Silvio Berlusconival a San Martino villában találkozott.

Berlusconit tavaly ítélték adócsalás miatt négy év börtönre, amiből végül egy lett, ám korára való tekintettel azt is közmunkára válthatja.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Itt pusztán csak két keresztapa üdvözli egymást. Berlusconi a csútihoz:
"Nem bánod meg, hogy eljöttél. A szakács ma csak nekünk főzött, a lányoktól elcsöppen a nyálad és van hiteled nálam."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: A többi mind b.zi, csak mi szeressük egymást,-sugta a fülibe:)
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: :-))))))))))))))) akkor már értem a széles vigyort:-))))))))
világlátó
Mindez azt mutatja, miniszterelnökünk szerint Berlusconi nem bűnös, csak a liberális olasz igazságszolgáltatás csúnya bosszúja juttatta ide.Ha annyira keresztapa lenne, nem merték volna ezt tenni vele. Milliárdos, népszerű politikus, a Forza Italia kitalálója, vezetője, az Észak Olasz régiók támogatása kiséri, médiaguru. No és a miénk? Milliárdos, népszerű politikus, a Hajrá Magyarország kitalálója és vezetője, a megyék zöme támogatása kiséri, a hazai média a kezében, még ha nem is a tulajdonában. Hát ezt a hasonlóságot! Ráadásul még szeretik is egymást, mint apa a fiát, mint a bölcs vezető a hűséges követőjét. Az a kis bűn, amit egyes rosszéletű firkászok úgy jellemeznek mint visszaélés a hivatali hatalommal, a kormányszintű politikai korrupció, a társadalom hosszú időn át tartó megtévesztése, és még biztosan lehetne sorolni, a mai világban mindenütt naponta véghez vitt tevékenység, amiért akár minden nap meg lehetne hurcolni bármely ország miniszterelnökét. Ígyaztán nem számít hogy felkeressük egy a büntetése alatt álló volt politikust és parolázunk vele, elvégre barátok vagyunk jóban, rosszban. Hát nem is tudom. A baráti szolidaritás most ebben az esetben mit jelent. Szerintem egyértelműen felmentés ez a látogatás O.V. részéről. Jelzés országnak világnak, " bármit is mondanak a bírók, te az én szememben bűntelen vagy kedves barátom Silvio." Ez pedig azt is jelenti és jelzés országnak , világnak, hogy ki mint él, úgy ítél. Egyszer úgy is mindenre fény derül, ezt azért ne felejtsük el. Nem örülnék a büntetésnek. Mert az mindannyiunkra rávetül. Elvégre mi választottuk, most már újra és ahogy kinéz, még tovább is. Bűnösök közt cinkos aki néma! - kedves magyarok.
human
@EcsiAntal: Arra az éhségmenetre gondolsz amit ez a fideszes molino fogadott Budapesten: "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!"
Ez is ugyanúgy undorító volt, mint ahogy az eredetileg költségvetésbe befolyó milliárdokat a felcsúti akadémiára irányította át a kormány, de undorító volt mikor kijelentette Zsiga Marcell, hogy 47 ezerből meg lehet élni, majd ugyanez az alak vett egy 40 milliós házat úgy hogy azt a fizetéséből nem tehette volna meg, majd csatlakozott Rogán Antal és Kósa Lajos a gyanús ingatlangyarapodásokkal és Lázár János a bírósági döntés ellenére a mai napig nem számolt be arról, hogy kivel, mire költött milliókat közpénzből Londonban. Simon ügye semmi ehhez képest, de ha bűnös, akkor ítéljék el (mert ugye eddig ítélet nem volt), én nem fogom mentegetni, csak azért mert baloldali. A pártkatonák mentegetését meghagyom a fidesz fanoknak.
Desischado
Két aljas maffiózó! Rokonlelkek ha találkoznak! Meglátszik, hogy egy kaptafáról valók! Undormány ez a két lény!
mate03
@Mobil123: Mekkora öröm lehet két keresztapának ,találkozni!? Gondolom megbeszélték hogyan védekezzen Viktor,mikor eljön az elszámoltatás napja! Remélem még megélem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.