Másfél éve nem fizeti az állam az állatkínzásból lefoglalt lovak tartását, a lómenhely az életben maradásért küzd. És azért, hogy az öreg vagy sérült lovakat ne a vágóhídra vigyék.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tömjénzsótinak !!! Ha már lovon ülsz, intézd el a fönöködnél,
hogy ezt a 6 milliót (!) adja már oda az állatmenhelynek,
1 stadion árából kurvára könnyen ki tudja spórolni !!!
Szegény pacik, nem tehetnek róla, hogy ide jutottak !!!
Ha már iskolákra, óvodákra, kórházakra nem fusssssssssaaaaaaaaa !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
@Desischado: Nagyon szépen köszönöm amit írtál. Tudom, mennyi szeretet ad egy állat, bár a macskák elég öntörvényűek, de imádom, amikor kikényszerítik a vakargást, a simít, amikor én már aludnék. Az idézet gyönyörű és igaz.
Szimba
@Desischado: A választások - összes- eredményét tekintve méginkább úgy gondolom, hogy az állatokat kell támogatni, menteni. Az emberek nem érdemlik meg, mert amikor változtathatnának a sorsukon, nem teszik. - Persze, ha a környzetemben van rászoruló segítek, de csak úgy nem. Az állatok nem tudnak szavazni. Én rájuk szavazok.
Desischado
@tivoli: Na, végre! Ha szereted az állatokat, az már fél siker! Egyébként tőlem a hajléktalant is istápolhatod, ha van a közeledben. De az állatok mindenben tőlünk függenek, nekünk kell róluk gondoskodni! Elképzelem, illetve tudom, mi van etetéskor! Nálam is extázis van olyankor! (mosolyog) De nyilván neked sem kell mondanom, te is tudod, mennyi szeretetet kapunk tőlük! Végre, egy őszinte pozitív vonás! Még a végén meg gondolom, hogy hagyjam e a Dézit! (nevet) Ha állatbarát vagy, az nálam extra piros pontot jelent, már csak a politikai nézeteden kéne javítani! (nevet) Na, míg ezt írom, Mia baba már megint az ölemben van!
Desischado
@Szimba: Mindenben egyetértünk! Az meg aztán főleg igaz, hogy elvárják a simit! Épp msot válaszoltam Tivolinak, és Mia cica, már itt posztol az ölemben, dorombol, és édesen nyávog, épp hogy meg nem szólal, hogy vele is foglalkozzak már! (nevet) Haláli kis bestia, de nem lehet nem imádni! Hála az égnek, a többi most szunyál, vacsi után vannak bőven, egyelőre nyugi van...
A másik véleményeddel meg pláne egyetértek. orbán most nyilván veri a mellét, de már a megszorítások járnak az eszében. A fanokat és a birkákat, meg azokat, akik el sem mentek szavazni nem sajnálom, de annál inkább együttérzek magunkkal! Mi szívunk, pedig nem kértük!
kkalman
Mit lehet várni egy olyan rendőrségtől, amelyiknek a törvények betartatása az egyik feladata, miközben a rá vonatkozó törvényeket nem tartja be?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.