Az idei három választás közül a vasárnapi voksolás szól leginkább az emberekről – jelentette ki Lázár János szombaton Hódmezővásárhelyen, az önkormányzati választáson való részvételre buzdítva hallgatóságát.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Lázár János szerint a következő időszakban egy polgármester legfontosabb feladata az lesz, hogy a településen lakók életminőségével és megélhetésével foglalkozzon". Miért te gyakorló elmebeteg eddig mi volt a dolguk? Ja, gondolom el voltak foglalva a betegségükkel a közpénz bulémiával! Csak ők a lóvét amit lenyeltek azt felfelé a párt központ felé hányták!
bakegya
Nekifutásból egy méretes csizmatalp alatt-aki képes magának munkát adni arra nem taposunk,aki meg nem...az meg annyit is ér...köpött mégegy jó nagyot Jani-aztán tova száguldozhat a narancsligetes p...ba...
keresztapa
Az értelmiség értelmetlen hozzászólása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.