Tavaly év végén kivételesen nem kaptak jutalmat a NAV-dolgozók. A hatóság a szervezeten belül ezt Horváth András nyilvánosság elé lépésével indokolja - jelezték az esetleges retorziók miatt nevük elhallgatását kérő revizorok a VS.hu-nak. Horváth András korábban többször felkérte volt munkatársait, álljanak mellé, és hozzá hasonlóan osszák meg a közvéleménnyel azokat a tényeket, adatokat, amelyek tovább árnyalhatják az általa vázolt áfacsalásokról kialakult képet, illetve hozzájárulhatnak azok felszámolásához, megelőzéséhez. Kezdeményezéséhez azóta mindössze egy, magát N. Úrnak nevező volt NAV-os dolgozó csatlakozott, aki szerint az adóhatóságon belül 2010 óta lezajlott átalakítások jelentősen nehezítik a kiemelt adózók ellenőrzését. A NAV a szervezeti anomáliák orvoslása helyett viszont arra törekszik, hogy az intézmény működési visszásságairól további információ ne kerülhessen a közvélemény elé. Ezért fordulhatott elő, hogy az adóhatóság adóügyi dolgozói számára az elmúlt 20 év...

Forrás: vs.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ami a családban történik az a családban is marad. Ez lehetett a NAV üzenete a dolgozóknak. Most kicsit beszigorítottak, hogy megelőzzék a partizán akciókat, aztán majd újra jutalmazzák a hűséges dolgozókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
@ziziplanet: Sajnos igaz.Kihasználta a butaságot, a kapzsiságot és a gyávaságot.
F_Viktor
@ziziplanet: Ne haragudj, de semmi egyedi dolgot nem látok Orbán politikájában. Régi, kitaposott kommunista ösvényen halad. Lehet, hogy a tempó egyenlőre lassabb, mint volt Rákosi idejében, de amint nem leszünk EU- és NATO tag, felgyorsul majd minden.
Puha lenne? A fityesz nem szemérmes, bármilyen eszközzel kiharcolja/elveszi ami érdeke megkívánja, vagy csak szemet vetett rá.
Arra is megvan a forgatókönyvük, hogy mi lesz amikor a most otthon maradottak elmennek szavazni. Vagy csak sétálni...
Nem lesznek puhák.
F_Viktor
@hattorihanna: + CBA, + közszolgák, + köztisztviselők, + tanárok...
Törölt felhasználó
@hattorihanna: A butaság helyett én tájékozotlanságot mondanék. Amikor elmondják pl, hogy az eu ellen harcolunk, akkor nem teszik hozzá, hogy 1000 milliád eu-s támogatásra 100-at fizetünk vissza. Az emberek ezt nem tudják és már mehet is a szabadságharc... Amit a fidesz csinál az a magyarok aljas manipulációja, miközben pontosan erre a "manipulativ" ellenség képre programoz és uszit minket. Persze mindig az az ellenség, aki ezekre felhívja a figyelmet. Az átlag embet soha nem gondolja, hogy aki a csalóra mutogat az a csaló... Ehhez még kellett volna pár év a demokráciában. Én nem csodálkozom azon, hogy 25 év demokrácia után ennyire vagyunk képesek:) Szabadságharc mi, azt se tudjuk mit jelent az, hogy szabadság!:)
Törölt felhasználó
@F_Viktor: azért totális diktatúráról még nem beszélnék, de sajnos a végkifejlet tekintetében el tudom képzelni. Egy mai oroszországhoz hasonlót simán. Amúgy egy jelenkori diktátor sokkal hatékonyabb pénzcsiláló rendszert tud kiépiteni egy jól manipulált puha diktatúrában. Én nem nézem le viktor, habony, g fodor, kubatov stb képességeit. Nagyon is meg van ez tervezve! Lehet egy paks kérdésében nincs hatástanulmány és közvéleménykutatás, de a rezsicsökkentés, nemzeti tudat, bankok, eu, foci, stb kérdésében nagyon is van hatástanulmány. Azt meg hogy a kubatov milyen "Big Data" elemzéseket végzett, el sem merem képzelni... Ezek nem hülyék, hanem kapzsik és Szméagollá váltak a hatalom ízétől:)
hattorihanna
@ziziplanet: Azért egy értelmes felnőtt ember nem hisz el rögtön mindent elsőre,kapásból,pláne
ha az ellenkezőjére is hall példát.Az rtl már jó ideje elkezdte a valóság körvonalait felvázolni,de ha valaki nem akar hallani és látni akkor nem is fog.Ez pedig színtiszta butaság.Egyébként nem azokkal van a baj akik szavaztak,hanem akik nem mentek el,és ők egyszerűen kiábrándultak,lusták,és buták.Kell ahhoz egy bizonyos értelmi szint hogy értékelni tudd azt hogy van lehetőséged szavazni.Ezeknek két hónap észak-koreát ajánlanék,mindjárt rohannának szavazni az ott tapasztaltak után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.