Este 8-kor Alcsútdoboz külterületén elütötte egy autó az Együtt alcsútdobozi polgármesterjelöltjét, Váradi Andrást. Súlyos sérülésekkel szállították egy székesfehérvári kórházba, ahol már nem tudtak rajta segíteni – írt a 444.

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője azt mondta a hvg.hu-nak, hogy beszélt Váradi András feleségével, aki azt mondta, hogy a férje a saját autójával járt Alcsútdobozon plakátozni, és amikor ment haza a tanyára, lecsúszott a létra az autójáról. Megállt, hogy visszamenjen érte, ekkor gázolta el egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár egy osztrák rendszámú autóval.

Meghalt Váradi András, az Együtt jelöltje

Váradi András volt az a juhász, aki tüntetéseket szervezett Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester ellen, miután a föld, ami évtizedekig a családjáé volt, Orbán Viktor barátjáé lett. A juhász egy trágyaperben első fokon nyert is Mészáros cége ellen.

Váradi az Együtt polgármesterjelöltje Alcsútdobozon.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@szandokan: Igazad van, vége részemről a poénkodásnak, ezek írásakor még csak balesetről volt hír.

Mit keresett egy 84 éves kettős állampolgárságú idős ember Felcsút szélén egy földúton?
Mennyivel kellett mennie ennek az idős embernek a földúton, hogy az elütött ember belehaljon sérülésébe?
A gyalogos áldozatnak rengeteg ideje van, hogy kitérjen a földúton felé robogó autó elől, mit tett Váradi, hogy elkerülje a gázolást?

Nagyon sokat közlekedek terepen, földúton, de még személyi sérüléses balesetet sem láttam. Koccanásokat már viszonylag sokat.

Remélhetőleg Garancsi és Orbán kedvenc városában a nyomozók lelkiismeretesen elvégzik dolgukat, s holnap mi is okosabbak leszünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@karma1: Emlékszek a Gyurcs esetére, mikor rövidfilmet forgattak a tavaszi választáshoz, mikor mindenki videózott mindenkit.
Arra is emlékszek, hogy a stadion építésének kezdetétől minden alkalommal mikor megjelent az RTL, az ATV, stábját folyamatosan követték, videózták. Hasonlóan "bántak" több internetes portál tudósítójával.

Ez alapján az sem lepne meg, ha Váradi is hasonló szoros őrizetben részesült.
karma1
@F_Viktor: Igen ezt irtam en is: olyan volt, mint mikor Csopra mentunk 3 autoval, es a kornyeken sem volt sem ember, sem auto, de ahogy beultunk a helyi presszo total ures helyisegebe, 3 percen belul szinte minden asztalnal termett egy " vendeg" , ugy altalaban 1.80-1.90 magas, sokruhazatu helybeli. Nem erdekes ez? Felcsuton szinte egy lelek sincs az utcan, csak ha idegen jon a faluba.
Toby
@F_Viktor: Orbán basi csürhéi a saját anyjukat is megdugnák, csak hatalomban maradjanak !
coni
Ez annyira fatális, mint Komáromi (Welt 2000 szoftvercég) halála egy nappal a titokban és váratlanul történt állami adásvétel után. De neki még volt plusz 1 napja.
sentinel216
Ismerősömnek is lecsúszott a kocsi tetejéről a rögzített lambéria léc köteg. Addig nem volt vele semmi baj, míg hátulról nem kezdtek el éktelenül dudálni, szemből őrült módon villogni. A koma satuféket nyomott ijedtében, mire fele anyag az útra potyogott. Ő is kiszállt, de az út széle felől mentette a cuccot. Így aztán nem jutott András bácsi sorsára.
amaramaistanna
Két autó az úton,a gázoló lámpája szerintem nem égett...Netán várakozott valamire a sötétben...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.