Alig történt meglepetés október 12-én, a Fidesz majdnem mindent megnyert, amit megnyerhetett. A Jobbik és az LMP 2018-ban reménykedik, a baloldali pártok pedig még mindig nem tudják eldönteni, jó-e nekik az összefogás. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A jobbikot megertem, hogy ebben remenykedik. A fidesz egyik csokevenye, ha ersosdnek akkor a fidesz gyengul, vegul koalici kenyszer is lehet belole. Eleg nagy baj hogy a mai Magyarorszagon ilyen sokan mennek el ebbe a szelsosegbe, de ez van, es ezt el kell fogadni.
Az LMP viszont rajohetne vegre ket lehetoseg van: vagy beall a fidesz moge mint a jobbik, vagy a keresztenyek, vagy pedig a demokratikus eroket erositik egy nagy kozos osszefogasban, az unioban. Gyurcsanynak 100%-ban igaza van, amikor azt mondja hogy csak egy nagy kozos osszefogas tud erot jelenteni az orbani amokfutas megallitasara. Ha ez nem jon letre 2 even belul, esely sem lesz levaltani a fideszt 18-ban.
bakegya
Igen,vérnarancs lében tocsoghatunk tovább!!!
Yoda69
Szegeny Magyarorszag. Resztvetem az otthon eloknek akiknek turniuk kell a maffia fidesz uralmat. Itt valami nagyon rossznak kell majd tortennie hogy a helyzet javulni kezdjen.
aloe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.