Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a DK két EP-képviselője nyilvános meghallgatást szervez az EP épületében a magyarországi médiahelyzetről és sajtószabadságról. Deutsch Tamásnak egy vicc jutott az eszébe erről. "A drágalátos posztkomcsijaink már sokadjára támadják Magyarországot az Európai Parlamentben. De most végre rájöttem, miért is csinálják: ezek, mint az egyszeri vadász, sz*pni járnak Brüsszelbe" – írta Deutsch Tamás a Facebookon csütörtökön arra a hírre reagálva, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a DK két EP-képviselője nyilvános meghallgatást szervez az EP épületében a magyarországi médiahelyzetről és sajtószabadságról. "Az önkormányzati választásokon idén már harmadik alkalommal szenvedett súlyos vereséget a magyar baloldal. Úgy látszik, semmit sem tanultak a múlt kudarcaiból. Ahogy eddig, most is európai szövetségeseikhez fordulnak azért, hogy a brüsszeli színtéren igyekezzenek elégtételt venni" – írták a politikusok közleményükben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Tompika ha posztkomcsit akar látni menjen el a haverjaihoz, ott talál pár tucatot. Az pedig, hogy ez a zsíros hajú püffedt arcú alkesz ilyen rémesen setét, már fel sem tűnik ...
human
Mikor ismerősömnek megmutattam, hogy tompika milyen bejegyzéseket ír leesett az álla. Eddig az egyik legkulturáltabban nyilatkozó fideszesnek tartotta.
Szimba
"...posztkomcsijaink... sz*pni járnak Brüsszelbe" mondta tompika. A magyar képviselők közül a csúcstartó Deutsch Tamás . A fideszes néppárti politikus havi extrajövedelmét maximálisan 3500 euróra teszik, ez hét forrásból jön össze. Ebből hat valamely sporthoz köthető egyesület vagy társaság (többnyire a Deutsch által vezetett MTK-hoz van köze), a hetedik pedig a Hét Határ Önkormányzati Szövetség a Kárpát-medencében Egyesület, amelyet szintén a politikus vezet. Ő pénzt szopni van Brüsszelben.
1szomjas
Úgy látszik, tompika nem akar hosszúéletű lenni...
nezelodo
A Tompika még most sem tudja megemészteni az ellenzékben töltött évek fideszes, feljelentgetős, vég nélküli váltófutását Brüsszelbe.
dömdödöm
Egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, tanulmányai során a Bibó István Szakkollégium tagja volt.

Ezt tanították ott vagy a kolégista társaitól tanulta a szerencsétlen .
Az a hihetetlen döbbenet hogy nem felejtette el . :.-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.