Úgy tudjuk, tíz magyar magánszemély beutazási engedélyét vonta vissza az Egyesült Államok. A döntés egyértelműen a magyar kormány politikája elleni kritikának tekinthető, tehát tovább mélyül a magyar-amerikai politikai konfliktus.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nocak, nocak!!! enteró szandokán!!! csak nem téged tiltottak ki amerókából???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Desischado: merre lehet ilyenekről olvasgatni?
senkifia68
@Senara: Az érvelésed mélységesen sérti az alapvető emberi jogoknak az a kitételét, melyszerint a bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot! Az, hogy valakire ráfogom, hogy bűnös, de nem vagyok hajlandó feltárni ezen ítéletem tényeit, bizonyítékait nem bizonyítás, hanem megalapozatlan vádaskodás, rágalmazás. Ez utóbbit pedig a nemzetközi jog is bünteti! Az pedig, hogy amerikai törtvények értelmében az USA megtagadhatja bárki beutazását a gyanú felmeülése esetén, bizonyítás és jogi védelem nélkül (NEM LEHET BÍRÓSÁGRA MENNI AZ ELLENBIZONYÍTÁSSAL!!!) magába foglalja az alapvető jogok sérelmét, amivel éppen a nyugat és az US kormány bírálja naponta hazánkat!
senkifia68
@aremy: Szegény fogyatékkal élő olvtársam! Meglehet egészségi állapodot korlátok közé szorítja elmét értelmező képességét, de az ismételt, higgadt olvasás és a szövegértés képességének csírája is csodákra képes, ha kellőképpen kitartó vagy!
Lehet, hogy az ovivan neked nem mondták, de soha nem késő másoktó tanulni.

AZ ELLENSÉGEM ELLENSÉGE NEM A BARÁTOM!

Mind ahogy a barátom barátja se a barátom! Sem színtévesztő, sem színvak nem vagyok, éppen ezért veled szemben meg tudom különböztetni a naracsot a szegfűtől, ha másról nem hát a formájáról. Engem, veled ellentétben semmilyen fóbia nem kényszerít arra, hogy mindenhol narancsot lássak, ahol nincs szegfű!!!
Senara
@senkifia68: "Az érvelésed mélységesen sérti az alapvető emberi jogoknak" ...DDDD Az én érvelésem :-)))) Amerikai törvényeket , tessék rajtuk számon kérni ? Gondolom ott nem havonta változnak a tőrvények .
kukac50
Orbánt körül veszik a bűnözők, nem kell csodálkozni.
senkifia68
@Senara: Nem is az amerikai törvényekkel van bajom, hanem laikus politikai szakértők azokkal való felelőtlen és megalapozatlan dobálózásaival!
Az USA-nak valóban megkérdőjelezhetetlen joga, hogy szankciókkal sulytsa azokat a személyeket és országokat, amelyek veszélyeztetik (!!!) az amerikai érdekeket!
Asszem, valami hasonló okból rohanta le annak idején Irakot! A módszer és a mérték nem mindegy! Ha az amerikai érdekeket sértő személyeket akar büntetni úgy, hogy tekintettel van azok személyiségi jogaira, akkor be kell látni, hogy nem volt szükségszerű az intézkedés nyilvánosságra hozása! Hiszen azzal védte volna leginkább az érintettek személyiségi jogait. Így viszont, egyértleműnek tűnik a politikai szándék, nem is beszélve arról, hogy valóságos hajtóvadászat indul velük kapcsoltaban, legtöbb esetben felelőtlenül megrágalmazva az ügyben éppen nemé érintett személyeket is!!! Kinek jó ez szerintetek? Mert, hogy ebben az országban pillnatnyilag senkinek az tutti!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.