Az MSZP szeretné, ha Szijjártó Péter közölné a parlamenti pártokkal, hogy milyen ügyben tiltotta meg az Egyesült Államok néhány magyar magánszemély beutazását. Sajtóhírek szerint Fidesz-közeli üzletemberek érintettek az ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Honnan tudná a barom.Még nem térdelt a gazdi elé,hogy rácuppanjon a központi agyra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Érdekes, hogy a Magyar Nemzet csendben van! Ez még ennél is durvább, mert itt vannak bizonyítékok:
444.hu/2014/10/17/magyarorszag-mar-megint-szuper-tarsasagba-keveredett/
tivoli
@karma1: ma, 21:33
Csak arra gondoltam, hogyha ennyire büdös, szaros itt minden szegény szerencsétlen őshazádban, talán nem kellene kínoznod magad.
Vasárnapiiskolás
@karma1: A tett halála, az okoskodás...avagy több nap, mint kerítés:-)
karma1
@tivoli: Tudod, a baratnom itt volt par honappal ezelott latogatoba, es Vele szoban is megbeszeltunk egyet-s-mast... O is szenved az otthoni rengeteg elbaltazott politikai dontestol, (Ot is erinti a nyugdij- es egeszsegbiztositas, meg a tobbi allami otleteles), tehat amikor ugy altalaban arrol beszeltunk, hogy mi itt mit csinalunk maskepp, akkor egyszercsak O is - kifogyvan az erveibol - turelmetlenul azt vagta a fejemhez, hogy "miert fikazod Magyarorszagot?" Es mivel mi 55 eve baratnok vagyunk, csendesen feltettem Neki ugyanezt a kerdest, amit most Neked: Mondj csak EGYETLEN EGY dolgot, ami POZITIVAN erintette az otthonlakokat, legalabbis a mifajtankat, akik NEM a FideSS-re szoktunk szavazni... ! Itt elhallgatott, es nagyon hosszu gondolkodasi ido utan sem tudott mondani egyetlen pozitiv peldat sem!

De Toled is varok egy, csak EGYETLEN olyan pozitivumot, ami elorevitte barkinek az ugyet, napi eletvitelet otthon, DE PERSZE NE A KORMANYKORULI LEHUTOK MERHETETLEN ANYAGI GYARAPODASAVAL GYERE , mert sem en, sem a csaladom es barataim nem tartoznak ebbe a korbe, nem fideSS-hivok leven...

Szoval, egy atlagos, jo kozeposztalybeli otthonelo magyar allampolgarnak mennyivel is lett jobb es konnyebb az elete? Vagy eppen kiszamithatobb?
karma1
@tivoli: 21.36-ra: Tudod, Nyuszikam, en mazochista lehetek, mert ez az "onkinzas" nem faj nekem...:o)) Sokkal inkabb Te szenvedsz tole most, es meg jobban fogsz a jovoben - de nem miattam, ezt ne feledd!...:o))

Kulonben joejt Neked, en most haztartani indulok, fozes, takaritas, kertapolas, allatetetes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.