Mind politikailag, mind erkölcsileg elfogadhatatlan, hogy az MSZP választási bizottsági delegáltja is megszavazta, hogy a XV. kerületben új választás legyen. Ha ez igaz, az MSZP vezetői erre magyarázatot fognak adni – ezt mondta Molnár Csaba, a DK alelnöke, aki szerint Orbán Viktor nem engedi, hogy a fővárosban létrejöjjenek szabadságszigetek, ezért döntöttek a választási bizottsági tagok csütörtökön, hogy november 9-én legyen új választás. Az ok: Hajdú László nem tüntette fel a választási plakátján, hogy ő a DK-jelöltje, a többi szervezet csak támogató. Három napon belül a másodfok dönthet. László Tamás volt fideszes polgármester, és Pintér Gábor aspiráns szerint az újpalotaiaknak nincs szüksége Gyurcsány Ferenc emberére. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Az embereknek fideszes emberekre van szükségük. Olyanokra, akit pl. NAV-elnök létére már az USA külügye is üldöz. Na azok az igazi emberek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...néha nézek tv-t is...ott meg mutatta a reklámplkátját, ahol minden baloldali párt logoja fel volt tüntetve mint támogatók, holott közüllük több párt is saját jelöltet indított.
Csizmás Kond
@Horizont: Nekem nincs bajom de a véleményem az hogy csalók.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: "Csaltak és most siránkoznak."

Meg amikor sarlós elvtárs Budapest címerével együtt plakátolta ki magát, mikor még nem is volt megválasztva. Azzal mi a helyzet? Az nem a választók tudatos megtévesztése? Á nem, mert ő fideSSes.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: tudtonmmal Budaperst nem párt...a jobbik meg Magyarország címerét használta de senki nem szólt ellene...egyáltalán tudod mi mit jelent ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Maradjunk annyiban ha Hajdu csalt akkor sarlós elvtárs is csalt. Ennyi. A többi mellébeszélés.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ...inkább maradok a saját véleményemnél ha megengeded.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.