Példátlannak, lefegyverzőnek, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz-KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a kormánypárt önkormányzati választási kampányát értékelő vasárnapi rendezvényen, a budai Millenáris Parkban.

A kormányfő úgy fogalmazott: az elmúlt fél év eseményei – a három Fidesz-KDNP-s siker – "a jövő horizontján egy egészséges lelkű, sikeres nép képét állítják elénk".

Orbán: példátlan, lefegyverző, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelem

Az összefogás győzött a széthúzás felett – jelentette ki Orbán Viktor, aki szerint a három választás az országról szólt, a múlt vasárnapi győzelem pedig az egész országé, minden magyar emberé.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Az összefogás győzött a széthúzás felett – jelentette ki Orbán Viktor, ... Meg szavazókörzetek átvariálása , átjelentkezések ,ellenőrzőt szavazás .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Ezt a csúti szirti vízilovat a fellépése előtt begyógyszerezték, esetleg drogozott? Mert hogy példátlan mennyiségű és minőségű hülyeséget hordott össze!
bencemacska
@silber13: Csodálom a fegyelmedet és strapabírásodat, hogy végig tudod hallgatni!
Nekem a második mondat után jön a hányinger. Már el sem jutok a tartalomig, a hanghordozása kikészít.
Mint egy felfújt pulykakakas!
pbalage
@silber13: szerintem cigány az, max megevett egy vízilovat.
Senara
Az összefogás győzött a széthúzás felett – jelentette ki Orbán Viktor, ... Meg szavazókörzetek átvariálása , átjelentkezések ,ellenőrzőt szavazás .
sekele
Európában valóban példátlan elsöprő győzelem, de vannak országok ahol ez a természetes. Például a mintául szolgáló illeberális országokban ez egyáltalán nem unortodox.
Hellcat
Az ország ötöde szavazott rátok...én nem beszélnék az egész ország nevében...
silber13
@pbalage: Lehet, hogy létezik, de én még nem hallottam olyan esetről, hogy az egyik víziló felfalja a másik lics-pocs nyihahát!
silber13
@bencemacska: Rohadtul nehéz volt de erőt adott az " Egyszer csak vége lesz..."C gregorián nóta, amit dúdolgattam halkan, igaz a végin már fennhangon bömböltem! S lám, meghallgatott a Teremtő!_)))
silber13
@pbalage: Jujj! Hasonlít, rettentően hasonlít rá...!:-))
prielle
Nem példátlan! Ilyen volt az egypárt rendszerben is!
Szavazókörzetek pontos számításokon alapuló átszabása a példátlan, na meg a fideszes pofátlanság! Meddig akarják még ünnepelni magukat?
Lenne sok tennivaló, hogy a magyar nép minden rétege jobban, könnyebben éljen, hogy ne kelljen szégyenkeznünk a felső réteg korrumpálhatósága miatt, hogy ne legyintsen senki megvetően , sehol a világban, ha rólunk van szó! Ha ezt elérték, akkor majd ünnepelni fogunk széthúzás nélkül! Nem ez lenne a megfelelő célkitűzés??? Nem ezzel kellene foglalkozni Orbán Viktornak és a kormányának?
Toby
A választási csalás diplomatikus megfogalmazása ! Lásd Borsod !
varrólány
@silber13: 14:20 Minek kínozod magad? Ha valakit nem bírok , nem nézem nem hallgatom, vagy gondoltad újat mondhat?
silber13
@varrólány: Kitört rajtam a mazochizmus. Eredetileg a flagellánsokhoz vonzódtam, de aztán maradtam a mazónál!:-)))
sentinel216
Most mér' mondasz ilyeneket, Doktor Viktor? Kubában, Észak - Koreában, meg még számtalan diktatúrában 100% - os eredmények születnek a választásokon. Úgyhogy, húzzál bele!
Tulipánfa
A rezsicsökkentéssel és a bankok elleni támadással már előre megvásárolta hívői szavazatának nagy részét. A FIDESZ választási sikerének az egész ország fogja meginni a levét.
Az igazi siker az lenne, ha nem csökkenne folyamatosan a támogatóiknak a száma. Nem kellene gátlástalan trükkökkel megvezetni a választókat.
Nil
A teljes foglalkoztatottság csak a munkaidő csökkentésével és az erre az időre kapott a megélhetést biztosító jövedelemmel lehetséges.No ezt nem teszi meg az ov kormány.
tehát csak szövegelnek de nem cselekednek
almosd
Tényleg sci-fi az egész ,az az, fantasztikus képzelgés,álmodozás ,vizionálás ,mondjuk halucinálás, de lát ő idegen inváziót amit meg kell harcolni, no kérem és eljutunk a skizofrénia tüneteihez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.