Még ma a parlament elé kerülnek a jövő évi adótörvények – írja a 444.hu. Óriási tülekedés várható január 1-től az anyakönyvvezetőknél.

A lap felsorol néhányat a adótervek közül, amelyek között vannak újdonságok és olyanok is, amelyek nem jelentenek meglepetést (például, hogy természetesen marad a brutálisan magas áfa és a kétszámjegyű személyi jövedelemadó).

Az egyik legérdekesebb fejlemény lehet viszont, ami Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Kurucz Éva kormányszóvivő szavaiból kiderült, hogy jövőre havi 5 ezer forint adókedvezményt kaphatnak egy éven át a friss házasok.

A Propeller életvezetési és befektetési tanácsadója tehát azt javasolja, ha éppen házasodna, várjon még egy kicsit, ha pedig egyelőre nincs kivel, akkor sürgősen kerítsen valakit, így jövőre nem kevesebb, mint 60 ezer forint ütheti a markát!

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Lehet többször is házasodni? Tehát mondjuk havonta elválok és újraházadosok? Vagy akkor ugrik a mani az előző delikvenssel?

Smart kártyára amúgy hány pontot ad egy házasság, azt szeretném még kérdezni?

Vagy mit tudomén két gyerek után járhatna egy tescos kupon, amit be lehetne váltani teflonserpenyőre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Jankó123: 19:24 A nap legjobb hozzászólása :-DDDDDDDD
de nem, a 2. legjobb! az első hely a Horizontnak jár :)
Jankó123
@JAJMÁR: Egyetértek! Mert @Horizont: ma különösen megérdemli!!!
:-D :-D :-)))
Desischado
@Horizont: Drága lelkem, szívből gratulálok! A csöppnek és a mamájának jó egészséget kívánok! Kéretem a nevemben a pici talpacskáját megpuszilgatni! (a kezét nem lehet, mert bekaphatja, és mint te is tudod, ilyenkor még nagyon kell vigyázni). Fiú, vagy kislány?
Desischado
@tivoli: Bocsi, téves lájkolás! Miért kélne szájkosár? Ez nem volt túl kedves! Pedig már kezdtél nálam jó pontot szerezni! Horizont hadd mondja csak, mert jókat mond, és nagyon kedves teremtés! Viselkedj, mert megharagszom rád, pedig már kezdtelek megkedvelni! Ne rontsd el, okés?

@Jankó123: Most behaltam a röhögéstől, pedig nincs jókedvem, mert nagyon fáj a fogam, ráadásul kettő is! (fájdalmában szívja a fogát)
Én is egyetértek! Egyébként akkor én is házasodhatok! Gyerekek, nem tudtok valakit? A lényeg, sok pénze legyen, kevés egészsége! Ja, és fideszes nem lehet!
tivoli
@Desischado: ma, 00:20
Nem értem, miért kellene gondot csinálnod magadnak abból Kedves, hogy kihez, hogy szólók, mert ez téged semmiképpen nem érint.
A szájkosár említése arra vonatkozott, hogy ezentúl óvakodjon a neveletlen szavak használatától, nehogy a csöpp Soma Áron eltanulja tőle. Mi ebben a rossz?
Desischado
@Horizont: Voltam ma a fogynyűvőnél, már nagyjából okés a helyzet. Nagyon köszönöm a kedves együttérzésed, A tündérkirályfinak meg puszi a pocijára! Istenem, de lennék a kismama helyében! (sóhajt)

@tivoli: Tivoli, tudhatnád már rólam, hogyha valakit kedvelek, szeretek, akkor nem állom meg szó nélkül, ha szekálják. Mivel ezen oknál fogva érintett vagyok kissé, gondolom, megérted, miért csinálok ebből "gondot". A tündérbogyó meg ki tudja, mit tanul majd, de abban biztos vagyok, hogy a nagymamájától csak szépet és jót fog tanulni, ráadásul tenger sok szeretetet is fog kapni! Tehát visszatérve, valamilyen szinten engem is érint. És ne üssük már egymást, nincs anélkül is elég baj? Úgyhogy nyugi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.