Aki most azt hiszi, hogy tegnap pusztán egy tömegtüntetés volt Budapesten, és ezt pártállása vagy világnézete szerint értékeli, helyesli vagy elítéli – az bizony téved. A tegnapi események jóval messzebbre mutatnak pillanatnyi jelentőségüknél és könnyen meglehet, hogy a belőlük levonható tanulság távolról sem az, ami bármelyik politikai oldal tetszését elnyerhetné.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Igen, ez az írás közelít a helyes konklúzióhoz ! Nem is nagyon tudok kiemelni semmit, mert minden bekezdés fontos. Hacsak ezt nem : "Érdekes idők jönnek, a fene egye meg őket."
joopapa
A tegnapi tüntetésnek az a tanulsága, hogy szervezhetnek itt bármilyen tüntetést orbán és bandája ellen na az biztos hogy a "bukott" baloldal támadása a tündér kurmány ellen! És ha a jövőbeni tüntetésen csak egy pohár fog eltőrni na az már durva agressziónak fog számitani a kurmány szerint! A tegnapi törés zúzást magam is elítélem,csak még nincs tisztázva ki és miért csinálta! De a 2006-os rombolásához képest a kár hangya fingnyi, ott a kár milliárdos volt, itt max százezrekben mérhető a kár mértéke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.