Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető beszámolója szerint André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője megerősítette neki, hogy politikusokat, kormánytagokat nem érint az amerikai beutazási tilalom. Közben Polt Péter legfőbb ügyész az Egyesült Államok legfőbb ügyészéhez, illetve a budapesti nagykövetség ideiglenes ügyvivőjéhez fordult Polt az ügyben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én sok mindent feltételezek a fityesz kurmány tagjairól és politikusairól! De azt nem hogy annyira hülyék lennének hogy ők maguk korrumpálódnak, van arra külön ember! De az valamiféle gyanúra ad okot hogy a két navos nőszemély hirtelen most támadt kedvük nyaralni menni, és mind a ketten egy helyre! Ráadásul azután hogy a nevük felmerült a kitiltási botrány kapcsán!
nyanya001
Ez a cikk ( Pester Lloyd ) október 19-én jelent meg de a mai napig
nem cáfolta meg a magyar kormány !
Vajon miért ?
miskolcma.blog.hu/2014/10/27/teljes_a_lista_az_amerikabol_kitiltottakrol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.