A Fidesz EP-képviselője elismeri, hogy szabad ország polgárai szabadon tüntethetnek, a Fidesz-székháznál történt eseményeket - szerinte "közös, demokratikus pogromot" - azonban már másként ítéli meg. Közli, hogy elítéli az internetadót, és André Goodfriendben találja meg a baloldal új vezetőjét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az a tüntetés még csak ezután lesz, amikor a szappanok, illatszerek adóztatása bekövetkezik! Bizony, bizony, annak már szaga is lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
Tompika! Ha a sok "büdösbogár" egyszerre belép egy kormány oldalra,akkor a túlterhelés miatt sok minden leállhat,sőt még a pofádat is befogják!
Cicamama55
@nyanya001: Egyet értek, de nagyon nem tetszik!
Manhattan
Ekkora tömeg láttán többé nem mondhatja, hogy az egész ország velük van!!! NINCS VELÜK!!! Elutasítjuk a közpénz elherdálását, és az azt követő adóztatást!!
Dr. Felipe
Hát elég érdekes mikor a ganajtúró csótány büdösbogarazza a tüntetőket.
1magyar
A büdös bogárról egészen másként vélekedik nagyon sok állampolgár.Talán a népnyúzók azok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.