A vasárnap este a fővárosban tartott internetadó elleni tüntetésről kapott tájékoztatást kedden az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága. A testület tagjai eltérően értékelték a zárt ülésen elhangzottakat.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke az ülés után újságíróknak azt emelte ki, az szervezők békés demonstrációra készültek, az erőszakos cselekményekkel kapcsolatban őket nem terheli felelősség. Arra a kérdésre, hogy pártpolitikához köthetők-e az őrizetbe vett emberek, az MSZP-s elnök azt mondta: erre nincs adat.

Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke ugyanakkor azt hangsúlyozta: "a hat letartóztatott egyértelműen köthető előző tüntetések szervezéséhez, lebonyolításához", s az is egyértelmű, hogy a ők a "liberális baloldalhoz köthető személyek". A képviselő szerint a megmozdulás szervezői "elengedték a tüntetők kezét", elmenekültek a felelősség elől.

Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja elhamarkodottnak nevezte a véleménynyilvánításokat, a tüntetés ügyében szerinte további vizsgálatra, bizottsági ülésre van szükség.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hiába elhamarkodott a kijelentés. Míg az ellenzék korrekt módon megvárná a fejleményeket addig a fidesz mindenhonnan azt üvölti, hogy MOCSKOS LIBSIBOLSI PROVOKÁTOROK VOLTAK! Aztán mikor a végén kiderül, hogy nem akkor odasuttogják, hogy "ja mégsem bocsi". Tipikus fideszes propagandafogás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
feleselek
A letartóztatottak ugy aktivisták, mint a 2006-os csőcselék forradalmár...!
m.macskosz
Mi meg akkor lennénk büszkék a politikusainkra,
ha a nemzetbiztonsági bizottság azzal foglalkozna, ami a dolga:
a nemzetközi botránnyá dagadt korrupciók elkövetőinek kilétét felfedni!
Hellcat
Hiába elhamarkodott a kijelentés. Míg az ellenzék korrekt módon megvárná a fejleményeket addig a fidesz mindenhonnan azt üvölti, hogy MOCSKOS LIBSIBOLSI PROVOKÁTOROK VOLTAK! Aztán mikor a végén kiderül, hogy nem akkor odasuttogják, hogy "ja mégsem bocsi". Tipikus fideszes propagandafogás.
JAJMÁR
@Hellcat: Ezek odasúgják, hogy "bocsi"? SOHA!
m.macskosz
@Hellcat: "ja mégsem bocsi"

Nem szoktak bocsánatot kérni, sőt azt sem vallják be soha, ha tévedtek.
Senara
Valaki még kordont is bontott az érdekükbe , szánalmas sz... , keverés . Mindegy miről csak ne korrupció , milliárdos adó csalás legyen a középpontba . Tálalás a birkáknak Szétverik a székházat , MERT A KORRUPCIÓ HAMIS VÁDJÁVAL nem mentek semmire .
Hellcat
@JAJMÁR: @m.macskosz: MNO honlapján keressetek a helyreigazításokra :) Van belőle bőven. Csak mire helyreigazítás lett addigra a kétbites vadbarom fideszbirkák agyába már beleégett a rágalom.
JAJMÁR
@Hellcat: 10:51 Akkor Tőled bocsi ! Persze ezek nyilván hivatalosan megteendő helyreigazítások ! Muszájból.
silber13
Németh Szilárd " képviselő szerint a megmozdulás szervezői "elengedték a tüntetők kezét", elmenekültek a felelősség elől. Te szilárd! Hígan folyós az állításod, mint egy szüret utáni WC tartalma! A kijelentésed nem emlékeztet 2006-ra, ahol a felbújtó és hergelő legfőbb személy páncélozott kocsival húzta el beszari módon a csíkot, szabadjára engedve a feltüzelt csürhét? Nem emlékszel Szilárd?
m.macskosz
@Hellcat: Az más! Az, hogy bíróság kötelezi a mno-t a helyreigazításra,
mert a megrágalmazottak beperelték őket és megnyerték a pereket, az
nem ugyanaz. Bajnait se követték meg soha, holott ezer és egy pert nyert.
A bocsánatkérés és a vétkek elismerése nem azonos a kötelező helyreigazítással.
m.macskosz
@JAJMÁR: Szépen, egy húron pendülünk...:)
Hellcat
@JAJMÁR: Persze, hogy muszájból! Pert vesztett az újság. De ezt már nem verik nagy dobra. Ez a fideszes rágalmazó szardobáló propaganda egyik alappillére. Azonnal minden másra fogunk és rágalmazunk, tök minden ha bűnös ha nem. Mire kiderül, hogy nem igaz amit mondtak a fideszes birkáknak már beleégett az agyába a fals információ.
propeller.hu/itthon/3009462-ma-ismet-balhe-lehet-internetado?all#c1189826
Itt ma reggel leírtam a véleményem erről az egész internetadós tüntetős vandál dologról is. :)
Hellcat
@JAJMÁR: látom közben megtaláltad :D
Hellcat
@m.macskosz: Volt sok olyan ahol nyilvános bocsánatkérésre is kötelezték a rágalmazó fideszest. Aztán mégis ki adta volna le a bocsánatkérést? A túlnyomórészt jobboldali média? Ugyan már :)
sentinel216
NE HAZUDJATOK!!! Akik a "farkasodút" megpróbálták szétverni, azok jobb kezükkel a bal mellkasukat döngetve üvöltöztek, hogy: Ria, ria, Hungária! Még soha nem láttam szocialistákat, hogy így hergelték volna egymást. A csuti vezír akoljában a stadionokban terem meg ez az élőlény, amelyet pár Forinttal, egy kis ingyen piával oda vezényel a kubatov, ahová szükséges. Ennek a csürhének köze nem volt a tüntetéshez. Amelyik a redőnyt tépkedte az ablakban, mintha egy megállíthatatlan zombi lett volna. Mikor már nem volt redőny, az üveget kapargatta, ész nélkül. Ez nem volt ott a telefonokkal tiltakozó tömegben.
magyarbakancs
Mi van akkor ha a székház rombolók a Fidesz bérencei?
Mert ez kitelik tőlük.
karma1
Az orban utani rendszerben pedig a most orizetbevett egyen lesz buszke arra, hogy ot most az orban rezsim ellensegenek tekintettek escezert letartoztattak...
pbalage
na, akkor ezek után a másik oldal is nyugodtan büszke lehet rá, hogy kilőtte a fideszes csőcseléket 2006-ban.
Mobil123
És mennyi pénzt kaptok ezért a sok üléskedésért???
világlátó
Megtanulhatta volna az ellenzéki oldalon mindenki, mit szabad és mit nem szabad egy tömegdemonstráció megszervezésekor. A provokátorok mindig ott lesznek és jó pénzért mindig erőszak és vandalizmusba torkollhat általuk. Ők elszivárognak, marad a felhevült tömeg, akik között óhatatlanul lesznek Mszp- sek , Dk.-sok és mások.
Elég egy jó riporter, egy ügyes kameraman, kész a képes bizonyíték arra, kik voltak a szervezők. Lehet - e egy Mszp.-s civil egyidejüleg? Olyan civil, aki szervezetileg is tartozik valamely civil egyesülethez? Már ez is kérdés. A fidesz számára újabb esély arra, hogy a maradék ellenzéket is tönkre tegye. Bármit is mond az ellenzék, a fidesz kommunikáció éjjel, nappal azt sulykolja, hogy a bukott baloldal utcai vandalizmusba kezdett. A mi népünk pedig ezt hallja , amíg el nem hiszi. Arezsicsökkentős Szilárd pedig igen alkalmas az ismételgetésre, ő erre született.
Ami a tüntetést illeti, jó volt.Rendezett volt. Már csak a szervezettséggel volt egy kis hiba. Ezt is meg kell tanúlni. Az érési folyamat már beindúlt.Csak reménykedhetünk abban, hogy a felvilágosúlt és szervezett tömeg egyszerre csak komolyan veszi önmagát, jogos felháborodása eléri a kritikus tömeget, hívás nélkül kimegy az utcára, csatlakozik a már ottlévőkhöz,személyes jelenlétével is erősíti a helyzet javítását kikényszerítő kormányzati lépések megvalósíthatóságát. Ma még nem tartunk itt. Lásd Horváth András nolt NAV. munkatárs sorsát, aki ma vádlott. A szereptévesztés felháborító és döbbenetes. Nem az a fontos hogy a tömeg tiltakozik a netadó ellen, hanem csak az, hogy mszp kötődésű a szervezés. El sem tudja képzelni a fidesz, hogy amúgy bárki is tiltakozna a netadó ellen. A CÖF. vezetői képesek arra is, hogy százezres tömeggel támogassa a kormány döntését az újabb adóztatás mellett. Biztosak lehetünk abban, hogy megtöltenék az Andrássy utat, a Dózsa György úttól az Astoriáig. A jelszavak valószinüleg az USA , az EU. és más minket gyarmati sorban tartók ellen irányulnának.
Cicamama55
@magyarbakancs: Pont ezt akartam én is írni!!!
sentinel216
@világlátó: "Lehet - e egy Mszp.-s civil egyidejüleg? "

Lehet e egy "független" alkotmánybíró fideSS párttag? Lehetnek e a közéletet, gazdaságot, médiát, oktatást, egyházat megszálló tisztviselők fideSS párttagok? Lehet e a CÖF fő vezére egy ötös számú pártigazolvány birtokosa?
rumpundli
@sentinel216: A független tarlóst nem illik kihagyni!
mate03
@Hellcat: Már két embert ügyészségi utasításra ,bűncselekmény hiányában,szabad lábra helyeztek!
világlátó
@sentinel216: Teljesen igazad van. Ha majd egyszer kiegyenlítődnek nálunk a politikai pártok erejükben, intelligenciájukban, tagjaik általános és szakmai műveltségükben, kompromisszumkészségükben, a másik véleményének korrekt értékelésében, akkor talán egy mszp.-s képviselő lehet jó és hasznos tagja egy kulturális , vagy természetvédő, vagy turisztikai egyesületnek. Az egyesületek többsége alapszabálya általában úgy szól, hogy nem csatlakozik politikai pártokhoz, nem indít tagjai közül senkit politikai tisztségért folyó kampányban. A CÖF . nem civil szervezet előttem, bármennyire is megfelel a törvényben foglalt szabályoknak. A bírók természetesen pártatlanok, azaz nem lehetnek hivatalosan pártnak tagjai, de a rejtett világnézet, a titkolt lojalitás - amíg az nem tettenérhető egy elvtelen döntés esetében - azért működik. Ahogy látjuk. Az AB. minden tagja a fidesz által jelölt és kinevezett. Egy Balsai, vagy egy Stumpf soha nem lesz független, bármit is mond, nyilatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.