Orbán Viktor a legutóbbi parlamenti választásokon tiszta felhatalmazást kapott, demokratikus többséggel és demokratikusan kormányoz – mondta Budapesten Hans-Peter Friedrich, a bajor CSU politikusa, volt német szövetségi belügyminiszter, aki nem aggódik Magyarország miatt.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"A napokban Magyarországon járt, szociáldemokrata kötődésű Michael Roth német külügyi államminiszter Magyarországot érintő kritikái kapcsán a CSU-s Friedrich úgy fogalmazott: „Nem szabad beavatkozni más országok belpolitikájába. Én nem aggódok Magyarország miatt”. Akkor te miért teszed Hansi, ja csak a Rothnak nem lehet beavatkozni mert szocdem kötődésű, te neked meg lehet mert egy párt alomból vagy vityával? Én meg aggódok Magyarország miatt!!! Igen Magyarország példa lehet, de intő példa hogy egy ilyen embernek mint a vityka nem szabad hatalmat adni a kezébe! Mi lenne ha a vityka ott nálatok is ezt csinálná mint amit itt csinál? Meddig tűrné a nép ott Németországban! Könnyű onnan belepofázni a más dolgába, gyere ide azt éljél meg 47 ezer forintból! Fick dich du idiot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.