A kormány támogathatónak tartja azt a fideszes felvetést, hogy 700 forintban maximalizálják az adatforgalomra kiterjesztett távközlési adó felső mértékét – közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn a parlamentben.

A tárcavezető napirend előtti felszólalásában kijelentette: abban továbbra sincs változás, hogy ez a típusú adó szerintem majd nem az előfizetőket, hanem a távközlési szolgáltatókat terheli, amelyek közül a négy legnagyobb 2013-ban 75 milliárd forint nyereséget ért el.

Az internetadó elleni vasárnapi tüntetés lezárása után a Fidesz-székháznál történt rendbontásra utalva Varga Mihály is hangsúlyozta: az erőszak, a vandalizmus teljes mértékben elfogadhatatlan.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Ezt a vargát ís példátlan ökörséggel áldotta meg a mindenható!!! Na persze, különben nem is lenne fideszes. Igen majd a szolgáltató fizeti az adót és szinte ingyenes lessz ezek szerint a szolgáltatása, ezenkivül majd egy jó paar száz embernek megint kivül tágasabb, Ugyanis nem lessz rájuk anyagi keret!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Kevesebbet kellett volna lopni , és most nem lenne szükség netadóra ! Tegyétek vissza fiúk és és már a 27 %-os adóra sem lesz szükség !
Citromka
Érdekes, hogy tegnap a netadóból akarták a rendőrök stb. fizetését emelni, ma pedig már a kistelepülések nethálózatát akarják kiépíteni belőle! Már megint nem beszélték meg előre, mit hazudjanak!
Desischado
@Citromka: Ez az! Egyik nap ezt hazudják, másik nap meg amazt. Tisztára hülyének nézik az embereket, pedig a nép azért nem a végletekig hülye, és ahogy nézem, végre nagyon a tyúkszemére lépett a maffia banda! Istenem, bárcsak belebuknának!
kkalman
Csámpás szem is ezt hazudta. Aztán mégis csak sikerült ránk testálni az összes olyan adót, amit a szolgáltatók nem háríthatnak át a lakosságra.
Most is ez lesz.
coyote3
Kockafej apukád inkább kis sámlit készített volna helyetted, az legalább nem beszélne ökörségeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok