Nyár óta nem rendeztek utánpótlás-meccset a felcsúti stadionban – írja a 444.hu. Pedig állítólag azért építették fel 3,8 milliárdból, hogy a magyar utánpótlás egyik otthona lehessen. A mifocink.com megkérdezte, hogyan fordulhatott elő az, hogy az utánpótlás-válogatottak Telkibe kényszerülnek.

A Puskás Akadémiától többek között azt a választ kapták, hogy az arénában pályára lépni érdem, amiért meg kell küzdeni. Arra a kérdésre, hogy a korosztályos Európa-bajnokság óta eltelt időszakban mikor rendeztek bármilyen utánpótlás mérkőzést a Stadionban, azt kapták válaszként, hogy a pályarendszer kiváló, mindenki tökéletes körülmények között készülhet.

A lap újságíróit az is érdekelte, hogy a Magyar Országgyűlés Válogatott – Egyesült Királyság Országgyűlés Válogatott mérkőzés mely korosztályba tartozik, de erre is volt válasza Takács Bence Ervin kommunikációs igazgatónak. Azt írta, hogy a Pancho Arena, köszönhetően pazar adottságainak számos rendezvényt befogad és számos klubbal, szervezettel jó kapcsolatot ápol. Úgy tűnik, nekik nem kellett megküzdeni ezért az érdemért, ellentétben a fiatalokkal.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mit képzeltetek?
Orbán háza végén, Orbán telkén bárki rúghatja a bőrt?
Ott Orbán, Köteles és Szíjjas egy-kapuzik Tompika kapujára...
A lelátón Kuszaszem és Varga köpködik a szotyit miközben találgatják milyen néven adják el a trolloknak az internetadót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Ti komolyan azt hittétek,hogy az focipálya? Hát tévedtek ! Az egy mementó,egy emlékhely ami majd mindenkit OV. uralkodására emlékeztet. Életében a születésnapi partit is ott rendezhetik,hisz a kertje végében van.Később pedig a szobra is oda kerül. Majd a párttársak,iskolások odajárnak vezekelni vagy emlékezni,esetleg koszorúzni.Nem kell elmenni Észak-Koreába diktátort keresni.
F_Viktor
@Feraj49: Fiának, Gáspárnak, a trónon követőnek is lesznek új ötletei a papa telkének újrahasznosítására?
Dr. Felipe
A pancsoló aréna is pénzmosoda mint a századvégbél intézet. Az utánpótlás neveléshez semmi köze.
mate03
@nemkati: Még ha csak betonból építették volna! De 3/4-része , fából készült,amit minden évben kezelni kell ,másként el rohad ! Na az kerül rengeteg pénzbe ! De néhány év múlva olyan lesz ez is mint Ceaușescu falujában a magán stadion! Fel veri a gaz!
kukac50
Előbb rendes focisták kellettek volna,ha jól teljesítenek majd utána stadion.
Majd a Fideszesek fociznak akik gombot nyomnak a stadion építésére,aminek üzemeltetése is viszi az adófizetők pénzét.
Meggondolatlan hülyék.
narancsbirka
Az utánpótlás, már a parlamentben van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.