Nyár óta nem rendeztek utánpótlás-meccset a felcsúti stadionban – írja a 444.hu. Pedig állítólag azért építették fel 3,8 milliárdból, hogy a magyar utánpótlás egyik otthona lehessen. A mifocink.com megkérdezte, hogyan fordulhatott elő az, hogy az utánpótlás-válogatottak Telkibe kényszerülnek.

A Puskás Akadémiától többek között azt a választ kapták, hogy az arénában pályára lépni érdem, amiért meg kell küzdeni. Arra a kérdésre, hogy a korosztályos Európa-bajnokság óta eltelt időszakban mikor rendeztek bármilyen utánpótlás mérkőzést a Stadionban, azt kapták válaszként, hogy a pályarendszer kiváló, mindenki tökéletes körülmények között készülhet.

A lap újságíróit az is érdekelte, hogy a Magyar Országgyűlés Válogatott – Egyesült Királyság Országgyűlés Válogatott mérkőzés mely korosztályba tartozik, de erre is volt válasza Takács Bence Ervin kommunikációs igazgatónak. Azt írta, hogy a Pancho Arena, köszönhetően pazar adottságainak számos rendezvényt befogad és számos klubbal, szervezettel jó kapcsolatot ápol. Úgy tűnik, nekik nem kellett megküzdeni ezért az érdemért, ellentétben a fiatalokkal.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mit képzeltetek?
Orbán háza végén, Orbán telkén bárki rúghatja a bőrt?
Ott Orbán, Köteles és Szíjjas egy-kapuzik Tompika kapujára...
A lelátón Kuszaszem és Varga köpködik a szotyit miközben találgatják milyen néven adják el a trolloknak az internetadót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Egyáltalán miért fociznak a felcsúti stadionban? Még a végén összebarmolják azt a drága mű gyepet! Ezt a felcsúti stadiont fenn kell tartani az utókornak, méltó emléket állítva a nagy csuti atamánnak aki meghallva népe szavát bölcsen visszavonta az internet adót! Igaz ezer másikat rakott a népe vállára!
coyote3
Jajj, megint ez a fanyalgás!!! A PAFC tagjai közt hány saját nevelés van? Na ugye? :))))
levi
Végül si igazuk van, kocsit is csak akkor szabad venni a gyereknek ha már tud vezetni...bár ezen gondolkodhattak volna hamarabb is, előbb tanuljanak meg focizni azután majd kapnak egy baszomnyi stadiont.
KERKA
Kerítsék körbe 2 méter magas betonfallal, ez lesz a nagy magyar fal:))
Mobil123
Hát akkor a qrva életbe nem fogják ott a füvet koptatni.
Mobil123
@KERKA: De ők a fal belső oldalán legyenek ha lehet.
KERKA
@Mobil123: Ha jól értelmezem, akkor gyakorlatilag a gyerekek nem férnek be. Úgy mint az iskolai tornaterembe. Ezt is eszetlenül csinálták:))
silber13
Mindenesetre a válaszadót kivágtam volna az emeleti ablakon! Ekkora parasztot ritkán hallani! Pedig van arrafelé néhány!
Mobil123
@KERKA: De hogy eszetlenül! ez volt a setét vezír kívánsága . Ha nagyobb lett volna akkor lekellett volna bontani a házát:-))
keresztapa
Túl súlyosak a gyerekek, kövéren nem is illenek az új környezetben, a stadionba meg egyáltalán nem!
craven
rögtön hozzá kell építeni,meg 3x-ozni a méretét,azonnal nekiállni,nem lehet halogatni!!! (elmebeteg f@szok)
KERKA
@Mobil123: Annyira közel van, hogy még pizsamában is futhat egy kört éccaka, ha nem tud aludni. :))
nemkati
Április óta hány esemény zajlott ebben a stadionban? Azóta eltelt 180-190 nap. Ennyi napra hány esemény is jutott? Hozzáteszem: kedvezményes 100 forintos jegyárakkal? Mire elég ez? Mert a fenntartáshoz nem. Miből tartják fenn a stadiont? Közpénzből? Mert az egész betoncucc 0rbán telkének végében szintén közpénzből, a mi adónkból épült. Mennyit kell ezen felül évente fizetnünk a súlyosan elmesérült miniszterelnök kedvtelésére?
Mobil123
@KERKA: :-))))) ez meg a futás??? :-))) Ja majd Svájcig a következő tüntetés sorozatkor:-)
KERKA
@Mobil123: Hú, de szeretném látni :)
F_Viktor
Mit képzeltetek?
Orbán háza végén, Orbán telkén bárki rúghatja a bőrt?
Ott Orbán, Köteles és Szíjjas egy-kapuzik Tompika kapujára...
A lelátón Kuszaszem és Varga köpködik a szotyit miközben találgatják milyen néven adják el a trolloknak az internetadót.
Cicamama55
Akkor a magyar válogatott sem léphetne rá egyetlen foci pályára sem!
nusika
A felcsuti pályán nem , de a telkin jártam. A telki pálya egy egyszerű füves pálya, csak a külömbség, hogy itt egy modern szállódából, gazdagon ellátott restivel , utazás nélkül máris kint vannak a pályán. Itt a fiúk ,amit a "szemed-szád kiván", mindennel el vannak látva!És mégis ez az eredmény...
Dr. Felipe
Sőt, lassan már a kedves vezető sem fér be, a zajtón.
lajospapa
Azt hittétek, hogy mindenféle "gyüttmönt" majd összerugkapálja ott a gyepet? Nem azért áldoztunk arra annyi pénzt!
Feraj49
Ti komolyan azt hittétek,hogy az focipálya? Hát tévedtek ! Az egy mementó,egy emlékhely ami majd mindenkit OV. uralkodására emlékeztet. Életében a születésnapi partit is ott rendezhetik,hisz a kertje végében van.Később pedig a szobra is oda kerül. Majd a párttársak,iskolások odajárnak vezekelni vagy emlékezni,esetleg koszorúzni.Nem kell elmenni Észak-Koreába diktátort keresni.
F_Viktor
@Feraj49: Fiának, Gáspárnak, a trónon követőnek is lesznek új ötletei a papa telkének újrahasznosítására?
Dr. Felipe
A pancsoló aréna is pénzmosoda mint a századvégbél intézet. Az utánpótlás neveléshez semmi köze.
mate03
@nemkati: Még ha csak betonból építették volna! De 3/4-része , fából készült,amit minden évben kezelni kell ,másként el rohad ! Na az kerül rengeteg pénzbe ! De néhány év múlva olyan lesz ez is mint Ceaușescu falujában a magán stadion! Fel veri a gaz!
kukac50
Előbb rendes focisták kellettek volna,ha jól teljesítenek majd utána stadion.
Majd a Fideszesek fociznak akik gombot nyomnak a stadion építésére,aminek üzemeltetése is viszi az adófizetők pénzét.
Meggondolatlan hülyék.
narancsbirka
Az utánpótlás, már a parlamentben van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.