Csak három gyereknek van tankönyve a marcali gimnázium 21 fős osztályában. Ráadásul az is csak egy tantárgyból, angolból. Se matematika, se magyar tankönyvet nem kaptak még, németet sem, pedig abból decemberben vizsgázniuk kell. Úgy tanulnak, hogy a tankönyvek oldalait telefonnal lefényképezik, a képeket feltöltik az internetre, és onnan kinyomtatják.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Éljen az egységesített, központi tankönyv ellátás! Csak ne sokáig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Röhej amit művelnek. Nekem például nem küldtek csekket annak okáért hogy gyermekem gyermekvédelmi támogatásban részesül. Sose kaptunk. Az iskola rendesen elküldte a tankönyvek listáját, és azt hogy csekket kérünk. Nem jött. Augusztusban telefonálgattam össze + vissza. de nem jött. Azt mondták igazolni kell hogy gyermekvédelmis a gyerek, és akkor átveheti az iskolában a könyveket. Mondtam nem tudom igazolni, mert sose volt az, küldjenek csekket. tanévnyitó előtt egy nappal felmentem a suliba, mondtam nekem mindegy milyen csekket adnak, csak hagy fizessem már be, mert a gyerekem ott fog ülni mint egy kis szerencsétlen. Mindenkinek kiosztják a könyveket , csak neki nem... Nagy nehezen adtak egy csekket, és megkérdezték hogy miért nem intéztem el a nyári szünetben a tankönyvellátóval...
Mobil123
Sok iskolában hiányzik a tankönyv!! (na én azért behajtottam a lányomét rajtuk!! nagyon finom mailt írtam:-D)
levi
Közmunkához nem kell tankönyvből tanulni...
almosd
Azt a ,hát micsoda disznóság ,pont az interneten keresztül ,az a fránya internet .Szégyen hogy ebben a nagy tanterv módosításban megtörténik ,a nagysága az a nagyon okos ! .
human
Majd megbünteti őket az állam szerzői jog megsértéséért. Plusz bevétel, plusz jó a kormánynak.
human
@miazavalami: Mert ők érted dolgoznak. Érezted is a gondoskodást az egészben gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.