Mindenórás kismama, a férje és az asszony 13 éves lánya halt meg a szörnyű nagyvenyimi balesetben – számolt be a Bors.

A tragédiát okozó 24 éves sofőr előzött, bevágott a család autója elé, padkának ütközött, ezért ment nekik és lökte át a Daewoo-t a szemből érkező busznak.

A benne ülő B. László, a felesége és a nő 13 éves lánya, Dóri azonnal szörnyethalt. Egyedül az asszony 8 éves kisebbik lányát, Csengét tudták élve kiemelni a roncsból. Az egyik szomszéd a lapnak elmondta, hogy a párnak nyáron volt az esküvője, a babát pedig november végére várták. 

A férfit előállították, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsítják. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását – mondta a rendőrségi szóvivő.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Már megint az okozó úszta meg a balesetet sérülés nélkül. Egy baromarc miatt meghalt egy család. Szegény kislány szülők nélkül,már is találkozott a "való" élettel.Jogsi mellé észt nem kapott.Csak sajnos jön az ügyvédúr, és bebizonyítja,a családautója volt az okozója a balesetnek. / szlovák csajszi hasonló esete / A börtön mellé az "ifjú urat" kötelezhetnék,hogy élete végéig kártérítést fizessen és hozzájáruljon anyagilag a kislány felneveléséhez.MIKOR VEZETIK MÁR VÉGRE BE EZT A TÖRVÉNY ?Talán akkor kevesebb szabálytalanul előzgető lenne.A traffipax az ilyen balesetek megelőzésében nem segít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@silber13: Nincsen semmi gond!Emberek vagyunk, nagy többségben és gondolom törekszünk hogy jó emberek legyünk.Egyszerűen vannak pillanatok,mikor nem állhatjuk,ha igaztalan dolgok történnek.
kamazuka
@Anyád Fasza: Tudod érdekes megközelítése a dolgoknakrészedről.Próbálom elfelejteni,azt ami ezen szakaszon történt a kétezres évek közepén.Csak mesélték de könnyek nem voltak elegendők.Amikor az a baleset történt,és a szülők a helyzínre értek,hangsúlyozom értek,a szülők, a földre térdepelve a két kezükkel próbálták a vért az aszfalton összefogni.Ezt fájdalmas önkívületi cselevéssort kellene elraktározni,és megértetni minden gépet irányító, vezető,használó emberkével,hogy ez nem szabad,hogy megismétlődjön!Megtörténjen!
picike
akármennyire is sajnálom a család először és sajnálom a a fiatalembert is sajnos rossz helyen és rossz időben volt de ez nem menti fel őt az elkövetés sulya alól .legfeljebb mérséklődik a büntetés ,mert nem szándékos volt a részéről. az előzés a legveszélyesebb manőver az autóval időre vissza a helyére . Nem volt elég ideje jól véghez vinni ,akkor talán miért vágott bele itt a bün. annyira nem sietünk hogy a mások életét ezzel kockára tette és elvette akinek.Élete végéig nem csak bünhődést érez de ez az ő életét is sulyosan tette tönkre. Talán jön egy jó szabály néha jól jön lassan járj tovább élsz , ha gyalog ha kocsin
picike
mégannyit hozzáteszem ha néha elkerülhetetlen a sorsunk amit ugy hivnak eleve elrendelve ez talán enyhitő körülmény . Nyugodjanak békében !
micfild
@picike: egyetértek Veled.
Nemcsak az elhunytakat sajnálom,hanem a baleset okozóját is. Egy felelőtlen tettének köszönheti, hogy tönkretette saját magát és a saját családját is.
Zsuga
@picike: A baleset okozóján nincs mit sajnálni. Az előzés a legveszélyesebb manőver, és ha ezt még a köd, vagy a beláthatatlan útszakasz is nehezíti, akkor a legtermészetesebb nem belemenni abba. Szinte mindig találkozni olyan autósokkal - még viszonylag rövid útszakaszon is - mikor vakon belemennek előzésekbe, ahol éppen hogy csak beférnek, és a következő pillanatban már meg is ismétlik. Hozzáteszem, hogy nem csak minket előznek és nem is azért, mert lassan haladnánk. Az utóbbi ködös reggeleken is életveszélyben érezhette magát az ember az utakon a sok barom miatt.
Szörnyű volt hallani a fiamtól, mikor mondta, hogy a kollégája és kolléganője már nem megy be többé dolgozni, mert egy felelőtlen hülye kiírtotta szinte az egész családot. Az életben maradt kislányt sincs miért irigyelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.