A parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai ülésén téma lesz, hogy sajtóhírek szerint Horváth Imre, az MSZP újpesti országgyűlési képviselőjelöltje féléves kiképzést kapott a szovjet titkosszolgálattól - közölte Németh Szilárd, az országgyűlési testület fideszes alelnöke hétfőn az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petike
@nemkati: Ezen ez alapon kíváncsi lennék donpintérsanya múltjára, orbánkőbányásgyőző pártiskolai kurzusaira is, meg a többi trógerre, aki most a pofáját jártatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petike
@nemkati: Ezen ez alapon kíváncsi lennék donpintérsanya múltjára, orbánkőbányásgyőző pártiskolai kurzusaira is, meg a többi trógerre, aki most a pofáját jártatja.
nemkati
@petike: Na, éppen erre gondoltam. Ha valaki titkosszolgálati szakember létére 1984-ben, amikor még javában tombolt az orosz függőség, a KGB-nél kapott továbbképzést, milyen alapon róható fel neki? Vagy bárkinek, akár olyan személyeknek, akik ma felelős politikai funkciót töltenek be, milyen alapon róható fel, hogy a rendszerváltás előtt a Szovjetúnióban végezték el a tanulmányaikat? Vagy máshol vettek részt képzésben mondjuk a Soros-alapítvány támogatásával, aki ugye ma (mármint Soros György) a jelenlegi kormány retorikájában egy megvetett személy? Ugye nem kell magyaráznom, kinek a tanulmányaira gondolok? És ma egy olyan képzés, amiben Horváth Imre 30 évvel ezelőtt részt vett, ok arra, hogy nemzetidegennek, idegen ügynöknek kiáltsák ki, azért, hogy ellehetetlenítsék az önkormányzati választásban indulásának esélyeit??? Csak mert a Fidesz ellenzékéhez tartozik?
m.macskosz
@nemkati: Most az dívik, hogy aki vidáman profitált az egypárt rendszerből,
ma habzó szájjal szidja a "kommunistákat". Márpedig az, aki akkor pártfunkci volt,
nem éhezett akkor sem, a gengszterváltáskor sem és most pláne nem!
nemkati
@m.macskosz: De hát ez már észbontó, hogy egyesek ennyire szemen köpik saját magukat - és aztán minket is!
F_Viktor
A Horváthot nem lehet egy lapon említeni KGBélával:
Míg Kovács határőr parancsnokként elvégzett a Szovjetunióban egy fél éves tanfolyamot a KGB iskolájában, addig A KGB Bélája lebukott:
"A magyar kémelhárítás állítja, miszerint több nyugat-európai titkosszolgálattal együttműködve 2009 óta figyelte Kovács Bélát, és felvételekkel tudják bizonyítani, hogy a politikus olyan diplomatákkal találkozott konspiratív módon, akik valójában az orosz titkosszolgálat munkatársai."
m.macskosz
@nemkati: Az, hogy szemen köpnek minket, az a normális viselkedés formájuk ,
nem úgy nevelkedtek, hogy tudnák, ez nem EMBERHEZ méltó.
Saját magukat nem köpik szemen, mert erkölcsi érzékük nulla,
azt sem tudják, mi az, a jellemtelenség olyan természetes számukra, mint a
levegővétel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.