Bayer Zsolt ugyan jelenleg nincs Magyarországon, de a Magyar Hírlap hasábjain azt ígéri, ha hazaér, megszervezi a következő Békemenetet.

A publicista a lapban azt írja, noha korábban a Fidesz vezetői lebeszélték a szervezőket, az internetadó elleni tüntetésre reagálva biztosan megtartják a következő Békemenetet, aminek igényét Bencsik András már a Facebookon jelezte.

Bayer szerint most igazi veszély van az országban, sőt, ami idehaza folyik, az vérlázító és elviselhetetlen. Aztán elmagyarázza, a Fidesz vezetőinek véleményével szemben miért van minderre szükség.

"Az egyik, hogy előszeretettel veszik körül magukat komplett idiótákkal. A másik, hogy még életükben nem mérték fel jól és pontosan, hogy mikor van igazi veszély. Úgyhogy nyugodjon meg mindenki. Nemsokára hazaérek, és utána megszervezzük a dolgokat.” - írja.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Igyekezz Zsóti, amíg még jóidő van, mert a birkákat már terelik a téli szálláshelyre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludas Matyi
Mi @keresztapa: Beke menet? Mi a banatnak? Beke van, nem? Ha valamiert masert tüntetsz akkor oke. De ne kapkodjatok el, mert 2015-ben berobban elözetesen Francia orszagban majd nyugateuropaban a polgarhaboru es akkor lesz meg idötök haborogni, ha lesz! Aki nem hiszi es beszel, olvas nemetül= YouTube - Alois Irlmaier.
1magyar
@Senara: Már Orbánnak is kínos ez a fajta seggnyalás, azért mondta,hogy béke van, nem kell menni.
Boszi27
@köhögő bolha: Azért, hogy láthassa a világ, hogy a MAGYAROK szeretnek minél több adót fizetni, szeretik hogy vezetőik korruptak, szeretik ha a betegekbe, szegényekbe törvényi biztosítás mellett rúghatnak bele, szeretik ha a gyerekeikből vezérimádó, gondolkodásra képtelen tudatlan alattvalókat nevelnek, és szeretik, ha mást mondanak mint amit csinálnak, szóval szeretik a káoszt. Ezt támogatja aki megy ingyen vaddisznópörköltre dec. 20-án menetelni.
Julius62
@köhögő bolha: Mert a Lengyel cimboráktól majd megtudják , mit tegyenek hogy ne mögöttük legyünk minden gazdasági mutató szerint.Hátha eljön az idő hogy nem Bulgáriával egyetemben leszünk sereghajtók a statisztikák legalján.
Boszi27
@kukac50: Van azért valamiféle fedőneve az akciónak, már nem emlékszem, nem is érdekel, hogy mi. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.