Bayer Zsolt ugyan jelenleg nincs Magyarországon, de a Magyar Hírlap hasábjain azt ígéri, ha hazaér, megszervezi a következő Békemenetet.

A publicista a lapban azt írja, noha korábban a Fidesz vezetői lebeszélték a szervezőket, az internetadó elleni tüntetésre reagálva biztosan megtartják a következő Békemenetet, aminek igényét Bencsik András már a Facebookon jelezte.

Bayer szerint most igazi veszély van az országban, sőt, ami idehaza folyik, az vérlázító és elviselhetetlen. Aztán elmagyarázza, a Fidesz vezetőinek véleményével szemben miért van minderre szükség.

"Az egyik, hogy előszeretettel veszik körül magukat komplett idiótákkal. A másik, hogy még életükben nem mérték fel jól és pontosan, hogy mikor van igazi veszély. Úgyhogy nyugodjon meg mindenki. Nemsokára hazaérek, és utána megszervezzük a dolgokat.” - írja.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Igyekezz Zsóti, amíg még jóidő van, mert a birkákat már terelik a téli szálláshelyre...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
"megmozdulásra azért van szükség, mert most igazi veszély"
Húúú már én is érzem, pl megszünt az inflácó! Év végére mindíg megszünik a dakata alatt, hogy nehogy elegyék a jővöt előle a nyugdíjasok!
Zsóti, ha hazajössz nem kéne újra alpítanod az MSZMP-t? Tudod a régi elvtik nagyon várnak, mert elhajlás van a pártban... Jobbos elhajlás... Vagy balos? Majd te eldöntöd. Ja meg támad az imperializmus! Vagy a bolsevikok keletről? Majd te eldöntöd, meg azt is, hogy miért kell békemenetelni. Olyan bizonytalanok a hívek! Ha jössz azért hozzál valami ajándékot a rothadóéktól!
adrenalink
Igyekezz Zsóti, amíg még jóidő van, mert a birkákat már terelik a téli szálláshelyre...
Kamcsatka
Gondolom a szlovák rendszámú terepjárójának intézi a kötelező felelősségbiztosítását a nagymagyar félázsiai származék.
nyanya001
Ennek az idiótának hiányoznak a május elsejei felvonulások,
azért vonul ennyit !
magyarbakancs
Bayer úr lesz Román,Lengyel tüntető export?
Szeretném meg tudakolni milyen hószú az ön nyelve és milyen mélységig érbe Orbán úr hátsójába?
Mert a nyelvét ha megfelelő hosszú kiállítanánk és rá írnánk orbitális hungaritis lingula.Reprezentálná az ön felbecsülhetetlen érdemeit a hátsó nyalás területén.
pbalage
@magyarbakancs: rá kéne tetoválni a nyelvére, hogy "Csak a Fidesz" ?
magyarbakancs
@pbalage: Baromi sok tinta kellene hozzá.
Mert olyan széles és hosszú.
volvós
@köhögő bolha: KI ez a himringyó a képen ???
nezelodo
"magyarbakancs
Bayer úr lesz Román,Lengyel tüntető export?"

Szerintem lengyel tüntető export az nem lesz, nagyon megbántotta őket Orbán. Csúnyán belegázolt az orosz utálattól fűtött nemzeti érzelmükbe, amikor összebútorozott Putyinnal, és mindezt a katyini mészárlás évfordulója körül tette. Nem nagyon szemlézett az akkortájt megjelent lengyel vezércikkekből a huhogó tv. sem a Lánchíd rádió stb, a fene se tudja miért.
Meine Ehre heisst Treue
@pbalage: Nem tetoválni kellene, hanem perforálni.

Én is üzenek neki:

Az ilyen emberek, mint te, nem nőnek minden fán. Inkább lemásznak róla.
herczeg0210
A nagy menetelés Mao Ce-tung találmánya!!! Akkor ez már plágium...
Rózsika Hatházi
@Meine Ehre heisst Treue: Szerintem, pedig pont az ilyen emberszabásúak maradnak fenn a fán. Dehát, Zsótika az evolúció zsákutcája.
Fradigege
Végre van mire fogni az osztogatást a haveroknak. Nagy súlya van egy ilyen békemenetnek. Pénzért utcára cibálják az embereket, aztán mi is a haszna? Számomra egy légy fing az egész. Saját maguktól hasra esnek, hogy megmutattuk. Mindenki tudja miféle szervezés van a háttérben. Közpénz lenyúlással, és az egész a világban egy súlytalan valami. Gyík, dedó,...
Hellcat
"Bayer szerint most igazi veszély van az országban, sőt, ami idehaza folyik, az vérlázító és elviselhetetlen." Így igaz...jobb lenne ha a fidesz és a maffiajobboldal most már leállna.
DogAdventures
"2012 októberében Bayer Zsolt a harmadik Békemenet szervezésében is tevékeny részt vállalt. Kijelentése szerint a 2012. januári Békemenet megmentette Orbán Viktort és nemzeti kormányát, mert a baloldali érzelmű Európai Unió meg akarta buktatni"
Régi parasztház:
fing fing
megin nád
fing fing
megin nád
TAPLÓ Paraszt
keresztapa
Szólás szabadságot miért akarjátok a demokrácia útvesztőjébe terelni. Jöjjön haza és szervezkedjen. Joga van hozzá, hisz ő is csak egy civil a sok közül, csak valamivel okosabbnak látszik, mint a Pesten tüntető bulizók!
m.macskosz
@keresztapa: Nem okos, csak haszonleső adócsaló gané.
Pesten meg nem a tüntetők buliztak, csak az ilyen bayerivadékok!
breed
Állítsuk meg a békemenetet (a békésen gyűlölködők menetét) egy békesorfallal.
Elég volt belőletek nagyonhülye nagyonmagyarok, akiket valójában csak a zsidó- és a kommunistagyűlölet köt össze. Semmi másuk nincs a barmoknak.

Ha nem lennének zsidók és kommunisták a földön, ezek olyanok volnának, mint a zombik. Csak dülöngélnének jobbra-bakra előretartott kézzel és közben azt hörögnék: "Brain" - mert az ugye nekik nincs, de azt hiszik, ha megeszik másét, majd okosak lesznek. Nem lesztek sem okosak, sem agymosotlanabbak, mint amilyenek vagytok jelenleg. Zombik!
Szánalmas egy banda!!!
perfekt
Miért is kell menetelni--miért is kell Szabadságharcot folytatni?--- hiszen,béke van.Zsolti,olyankor a békemenetnek nincs értelme ,s a harcosok is, háborúk hiányában dolgoznak,ha van hol--élik életüket,szeretkeznek,sokasodnak.Tesztelitek ti rendesen,a nemzet apraját- nagyját,most nem rég a NET adójával.Kamuztatok,mit viselnek el az emberek--méltó választ kaptatok,Zsolti,ha nem vennétek észre,ez maga a Nép haragja volt,vagy pontosan ti ne tudnátok, milyen a nép?Nos racionális megnyilvánulások ellen akartok , ellendemonstrálni?Maradj még kicsikét a Bermudákon--és ha sétálni van kedvetek,ott vannak a hegyeink, jó levegőn együtt lehettek,nem tudom érthetők e szavaim?
Nil
meglátjuk mennyi birkát sikerül összeszedni/lefizetni hogy eljöjjön
egon1
@coyote3: A nagy birkamenet vezető Zsóti elvtárs,nem hazudtolja meg magát,ugyanúgy mint Kövér elvtárs.! "Ezek a rohadt mocskos bolsik"bégetik állandóan,de volt a pofájukon annyi bőr hogy halottak napján,mécsest gyújtsanak a DICSŐ KOMMUNISTA ŐSEIK SÍRJÁN !
Linna
Minek? Haza se jöjjön! Eggyel kevesebb agyalágyult. Tudja a "nemzet", hogy mikor kell nekiindulni. Remélem!
narancsbirka
Bayer! Jól érzed, veszély van! Idióta, gyere haza.
szalaiveronika
Tényleg hülyékkel veszi magát körül ov. Ezt éppen most bizonyította Bayer, aki olyan idióta, hogy nem veszi észre, belesz..ni készül orbán leveskéjébe. Főnöke farát riszálgatva járja a szokásos pávatáncát (persze nagy önhittségében nem látja, hogy milyen röhejes), mert a produkciója alatt -úgy gondolja- időt nyer arra, hogy átkeresztelje a netadót, a cafetéria kedvezményes adózásának lassú megszüntetését, stb. Boszorkánykonyhájukban most főzik ki, hogyan lehetne elhitetni velünk, hogy milyen jó nekünk, ami nagyon rossz. És erre jön a böszme zsótika, és felkavarja a sz..t. Hát gratulálunk neki. Csak egyre vigyázzon, mert úgy fog járni, mint az egyszeri ember a sötétben, akinek a jóakarói azt mondták: ugorj komám, árok van előtted! Bocsi, ez a fal volt.
Boszi27
@keresztapa: Okos, és a minden hájjal megkent vastagbőrű lőkötő közé ne tegyünk már egyenlőségjelet. Ő ha okos is-bár szerintem tapló- nem jó cél érdekében használja az eszét.
Senara
Nem véletlen mondta stadion tulajdonos ...béke van nem kell békemenet . Mit akar ez a pár agyatlan barom polgárháborút ?
mate03
@keresztapa: Ha majd együtt meneteltek,csókold meg,helyettem is! Azt is mond neki,hogy szép gyerek lehet, de okos nem !Remélem te is meg ő is a munkásőr egyenruhába vonultok!
Ludas Matyi
Mi @keresztapa: Beke menet? Mi a banatnak? Beke van, nem? Ha valamiert masert tüntetsz akkor oke. De ne kapkodjatok el, mert 2015-ben berobban elözetesen Francia orszagban majd nyugateuropaban a polgarhaboru es akkor lesz meg idötök haborogni, ha lesz! Aki nem hiszi es beszel, olvas nemetül= YouTube - Alois Irlmaier.
1magyar
@Senara: Már Orbánnak is kínos ez a fajta seggnyalás, azért mondta,hogy béke van, nem kell menni.
Boszi27
@köhögő bolha: Azért, hogy láthassa a világ, hogy a MAGYAROK szeretnek minél több adót fizetni, szeretik hogy vezetőik korruptak, szeretik ha a betegekbe, szegényekbe törvényi biztosítás mellett rúghatnak bele, szeretik ha a gyerekeikből vezérimádó, gondolkodásra képtelen tudatlan alattvalókat nevelnek, és szeretik, ha mást mondanak mint amit csinálnak, szóval szeretik a káoszt. Ezt támogatja aki megy ingyen vaddisznópörköltre dec. 20-án menetelni.
Julius62
@köhögő bolha: Mert a Lengyel cimboráktól majd megtudják , mit tegyenek hogy ne mögöttük legyünk minden gazdasági mutató szerint.Hátha eljön az idő hogy nem Bulgáriával egyetemben leszünk sereghajtók a statisztikák legalján.
Boszi27
@kukac50: Van azért valamiféle fedőneve az akciónak, már nem emlékszem, nem is érdekel, hogy mi. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.