A bíróság szerint nem áll fenn sem a szökés, sem az elrejtőzés veszélye. A balesetben hárman haltak meg, köztük egy gyermek is. Szabadon engedték azt a 25 éves fiatalt, aki ellen több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás a napokban. A karambolban, amelyet okozott, három ember halt meg. Mindannyian a vétlen kocsiban ültek. A Fejér Megyei Főügyészség kedd délelőtt közölte, kezdeményezik a sofőr előzetes letartóztatását, emellett részleteket is közöltek az esetről. A nyomozás eddigi adatai szerint a a fiatal rendkívül rossz látási viszonyok között, sűrű ködben közlekedett, amikor előzésébe kezdett. Így későn vette észre a szemből, szabályosan érkező buszt, fékezett, majd – hogy elkerülje az ütközést – kocsiját visszakormányozta a saját sávjába. Ekkor ütközött neki a család autójának, amelyet korábban megpróbált megelőzni. A jármű hátuljának csapódott majd a kocsi átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan karambolozott a...

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha valaki nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezet, jelen esetben ködben száguldozik és úgy okoz halálos balesetet, ezt én előre megfontolt, szándékos emberölésnek nevezném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.