Gyors eredményre számítunk, Horváth András százmilliárdos áfacsalásról szóló vádjai után is egyetlen hétvége alatt világították át a NAV-ot. A heteken át bujkáló, majd szerda reggel a Magyar Nemzetben előbújó NAV-vezető interjújának legbizarrabb részletére mindenképp érdemes külön is kitérni. Vida válaszaiból nem csak az derült ki, hogy Lázár Jánostól kezdve Varga Mihályig számos kormánytag heteken át egyszerűen nem mondott igazat, amikor azt állították, hogy a kormánynak senki nem jelezte, hogy kitiltották az Egyesült Államokból, hanem az is, hogy viszont válaszul a komoly vádakra, végre a tettek mezejére lépnek a NAV-ban. Vida egészen pontosan ezt mondta:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@tivoli: TUDOM, Nyuszikam, csak huzogatom a bajuszkadat!...:o))
Szimba
Ez egyszerűen döbbenet. Mikor a nav vizsgálatot indít valaki ellen, megengedi, hogy a vizsgált személy folytassa le és felügyelje az ellene folyó vizsgálatot? Hol vagy varga misi? Mint főnöke?
Ez is csak Mo.-on fordulhat elő és csak a fidesz rémuralma alatt.
JAJMÁR
Viccország, Obama ezen is röhöghet :-D A korrupcióval vádolt vizsgálócsoportot szervez a korrupciós ügyek el.., vagy fel... tudnak ezek nagyon varrni :)
Mi meg üldögélünk :)
Grafix69
Szerintem mindenki megnyugodhat mert tutira semmit nem tudunk meg és titkosítja magát 50 évre ,pont addigra mikor Sintér Sanyi bácsi olajos ügye is hozzáférhető lesz. Mert ugye akkoriban ő is saját magát kergette ::)))
hetöndöe
A maffia vizsgálja önmaga törvényességét!
Ez kurva jó!
Akár röhögni is lehetne rajta,ha persze ez nem jelentené egy országban a törvényesség legvégét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.