Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerint komoly biztonsági kockázatot jelent, hogy Horváth Imre szocialista politikus részt vett a KGB képzésén, ezért felszólítják az MSZP-t, hogy vonják vissza jelölését az újpesti időközi választáson. Emellett az önkormányzati képviselői mandátumáról is lemondatnák Horváth Imrét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Egy(?) III/II-es ügynök a kormányban az frankó? Egy vámos aki elvégezte az akkoriban kötelező fejtágítót az viszont hatalmas kockázat?
coni
Egy(?) III/II-es ügynök a kormányban az frankó? Egy vámos aki elvégezte az akkoriban kötelező fejtágítót az viszont hatalmas kockázat?
Toby
Németh Egyre Hülyébb Vagyok Rezsi Szilárdról még nem neveztek el pszichiátriát ? " Itt az idő " !
Na végre, hogy összerándul az a minden aljasságot benyelő mocskos gyomrotok !
"Lesz még rossszabb...lesz még rosszabb..."
Szimba
"Novák Előd a jelenleg rendészeti államtitkárként tevékenykedő, korábbi III/II-es ügynök Tasnádi Lászlóról kérdezte a miniszterelnököt hétfőn a parlamentben. Orbán Viktor válaszában azt mondta: vállalja a kinevezés következményeit. Felvetette: ha Tasnádi László jó volt APEH-osnak, rendvédelmisnek, információs hivatalban dolgozónak, vajon nem lehet-e jó államtitkárnak? Szerinte lehet."
mandiner.hu/cikk/20141020_orban_kiallt_a_iii_ii_es_multu_tasnadi_mellett
Na, most lehet inkább kussolni.
Dr. Felipe
Ezzel már elkéstél rezsiszilárd zsírdisznó mert már nyert is. Amúgy tasnádi III/II es tartótiszt államtitkár elvtárs nem jelent kockázatot, na meg mikor szíjj-ártó mindenféle azeri volt KGB s diktátorok sírjánál koszorúzgat?
Az semmi mi? Rezsszilárd, leülhetsz egyes alá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.