Nem kellett sokat várni, hogy a kis eltűnés után felbukkanó és nyilatkozó Vida Ildikóra rászálljanak az internetezők. A fotókat pedig a Hová tűnt Vida Ildikó Facebook oldalra töltötték fel.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Jó képek:-)))))
Azért ha lenne egy csepp esze akkor lemondana és eltűnne a balfenéken. De ennek a fajtának nincs annyi esze .
kukac50
Meg is érdemli mert nem becsületes ember van a NAV élén!
karma1
@Mobil123: Addig nem mond le, Kicsim, amig a vezir nem mondja meg neki, hogy milyen allasba bukhat felfele... Merthogy nem lefele fog bukni, ahogy illene, az szinte 1000 (azer) % !!!
Grafix69
Még nem mondhat le mert még csak a szájáig ér a szar , most ment ki Osztrákiába , gondolom a kis megtakarításait rendezgette ,ide oda tette vette . Aztán ha már kivizsgáltatta magát mindenki megnyugodhat , mert kiderül , hogy ő még akkor csak koszorus lány volt egy esküvőn amikor a dolgok történtek.
Manhattan
Orbán, Lázár és Szijjártó is hazudott! A NAV vezér bilit borított!
Szimba
"Szétszedik Vida Ildikót a neten" - mert megérdemli.
Szimba
Csak az a baj, hogy nem a neten kéne csak szétszedni.
nyanya001
@Mobil123: Van esze, azért nem mind le, tudja, hogy
a góréja megvédi, kiáll mellette, mindenki bűnös lesz, csak Vida nem !
Persze, ha jobban belegondolok, mi mindent tudhat ez a Vida...
persze, hogy kiállnak majd mellette !
Suba subához, guba gubához...
nemkati
@nyanya001: Valami ilyesmit mondhattak neki:
Ildikó, te viszed el a balhét. Tartsd magad, amíg lehet. De senkit nem márthatsz be. Nyugi. Életed végéig nem lesz gondod a csökkentett rezsiddel se, és ugyan Miamiba nem, de Mallorcára bármikor elmehetsz nyaralni, vagy máshova, van még annyi földrész! Sőt, most az azeri cserediákok helyébe fizetünk neked egy bakui tanfolyamot is, ott akár olajra is léphetsz.
nyanya001
@nemkati: Bakuba is van olaj, igaz másfajta, az még nagyobb biznisz lehet !
Jankó123
@Vasárnapiiskolás: Orjára, vagy tarjára?
:-)
Mobil123
@karma1: @nyanya001: Akkor tudjátok mit? Maradjon ez a szarházi hatalom mert megérdemeljük!! Az ellenzék is csak kihasznál bennünket (lásd a tüntetés szervezésébe is belemászott az MSZP ) Nem csinálnak semmit mert mind benne van valamilyen szinten!!!
karma1
@Mobil123: KICSIM! NEM ERDEMLI MEG A MAGYAR NEP EZT A GYALAZATOS KORMANYT! Sem Te, sem Nyanyank es az osszes tobbi hasonloan gondolkodo BIZTOS, hogy NEM ezekre szavazott, tehat NEM erdemlitek meg! Ne legy mazochista! Ezeknek meg ugyis veguk lesz, mint a botnak, csak azt sajnalom, hogy nem eleg gyorsan... MIndig is mondtam , hogy ezt a ket utolso valasztast nem a fideSS nyerte, hanem a toketlen baloldal veszitette el, illetve nyerte meg nekik...
Tekla
Ő lesz az új Tocsik Mária!
Ha konc kell nekünk! Mindig van .
Mobil123
@karma1: Addig amíg kitudnak vinni annyi tanulatlan embert akik az orruknál nem látnak tovább addig és akik csak a komcsizást ismerik addig sajnos ez marad a nyakunkon. (persze hogy nem érdemeljük meg és egyértelmü hogy nem rájuk szavaztam és talán az is hogy kire !) sajnos mazohistának kell lenni mert különben nem bírjuk kivárni a végét hogy ez a qrva banda eltünjön a nyakunkról.
rugacs
@nemkati: Ja, a Zuschlag-nak is valami hasonlót mondhattak az elején! Aztán jól ott hagyták, ahol a part szakad!!!
karma1
@rugacs: Sajnalnad, ha Vidat is az utszelen hagynak a fideszesek? De nem fogjak, ne felj, mert a ket eset egyaltalan nem ugyanaz, csak nagyjabol hasonlo/...
cuslag egy kis niemand volt (ma is az, csak o csinalt maganak onreklamot), mig vida ildikonak igenis nagyon nagy a tudasa a kurmany vezetosegenek a valodi vagyoni helyzeterol es az osszes , jelenleg futo (Horvath Andras-fele) botranyrol is...
Ha o egyszer kinyitja a szajat,... ha o egyszer elkezd beszelni... Nem csodalkoznek, ha rovidesen elhunyna vagy egy autobalesetben, vagy szivrohamban, esetleg vegelgyengulesben, de eshet akkora depibe is, hogy jo hosszu bucsulevelet hatrahagyva megoldokli onmagat... Esetleg ez az ido sincs messze, v.o. Welsz esettel...
szalaiveronika
@Tekla: Nem kellene összemaszatolni a képet: Tocsik és Vida ügyei közötti különbség (Ft-ban) nagyon jót tenne pl: az éhező gyerekeknek.
mate03
@Horizont: Vida amikor megtudta ,hogy nincs USA-vízum,rögtön szólt Vargának! Varga meg Viktornak!Aki csak annyit mondott! Küld el szabadságra,még az ügyet el meszeljük!Viszont dagadt a botrány,erre haza rendelték!Csak azt nem-gondolták,hogy Ildikó el szólja magát!Lesz még itt botrány! Nem tudom,meddig húzzák,de ideje volna váltani! Amíg nem késő!
szalaiveronika
@Horizont: kedves Horizont, kivel vitatkozol? Természetesen egyetértünk, a lopás az lopás, ha milliárd, ha millió forintról van szó. Az én erkölcsi szempontom egy esetben mégis kivételt tesz: pl: ha valaki az éhező gyerekeinek lop egy vekni kenyeret. Üdv: egy más típusú nő.
Desischado
Szerintem is védeni fogják foggal körömmel, mert sokat tud! De én is remélem, hogy belebukik ez a nyomorult banda, mert gyülekeznek a fejük fölött a viharfelhők! vida csak addig kussol, amíg megéri neki! Ha szorulna a nyaka körül a hurok, csodaszépen kiköhögné azokat a bizonyos adatokat!
szalaiveronika
@Horizont: másik lehetőség: te értetted félre. Üdv: Veronika
szalaiveronika
@Horizont: másik lehetőség: te értetted félre. Üdv: Veronika
Miklós Julianna
@Horizont: Ha jól tudom 2008 óta vannak ezek az ügyek! Akkor ki a felelős ezért? Melyik hatalom fog ezért fizetni?El lehet gondolkozni!Én gondolom hogy , rá jött ere a FIDESZ amikor átvette a hatalmat!És el is kezdte ezt felszámolni!Én ezt olvastam!!El kéne olvasni, és aztán kívánni bárkinek is rosszat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.