A Fővárosi Közgyűlésre vonatkozó több szabályt is módosítanának Fidesz-KDNP-s parlamenti képviselők, akik többek között négyötödös többséghez kötnék a közgyűlés feloszlatását, a főpolgármesteri vétójogot...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
@joopapa: Kötelet nem akar? Van a csapatában kötélárus.
joopapa
Az a szerencse hogy nem kap pallos jogot a sarlós pista, mert amilyen durcás tud lenni egy egy nem tetsző kérdésre, ott helyben levágatná a kérdező fejét!
Vasárnapiiskolás
@joopapa: Kötelet nem akar? Van a csapatában kötélárus.
joopapa
@Vasárnapiiskolás: A kötél árus lacára gondolsz? persze a kérdés költői :-)))) Ezek össze is illenek, a gőg és magőg :-)))
Feraj49
Végül is a "királyságot" megszavazták neki a lusta polgárok. Szinte azt csinál amit akar.Parlament meg rábólint,mert tudjuk a 2/3-ad törvénykezik.

joopapa: a mai körülmények között már ha kirúgat valakit a munkahelyéről ,szinte egyenlő a lefejezéssel.Lehet még közmunkássá sem mehet,rajta lesz a "feketelistán".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.