Egy rendőrségi razziához megszólalásig hasonló akció színhelye volt szerda kora este a NAV központja a Széchenyi utcában – értesült a Blikk.

Több munkatárs is jelezte a lapnak, hogy szerda délután minden előzetes értesítés nélkül munkavégzés közben nyitott rájuk a biztonsági szolgálat, s azonnal az utcára terelték a dolgozókat. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy az intézkedés kapcsolatban van-e a NAV elnökének, Vida Ildikónak a botrányával, illetve a gyorsan bejelentett korrupciós vizsgálattal.

A dolgozóknak mindent félbe kellett hagyniuk, az éppen végzett munkájuk iratait pedig az asztalon hagyni – mondta egy munkatárs a Blikknek. A NAV szerint azonban kiürítés nem volt és a tervezett demonstráció miatt szerintük csak lehetővé tették az alkalmazottaknak, hogy gond nélkül eljuthassanak haza.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Mentik a patkányok a nyomokat. Szerencsére mindenhol vannak becsületes és rendes dolgozók, akik egyszer talán nem a félelmüknek fognak megfelelni, hanem ki merik teregetni a szennyest. Ez az idő egyre közeleg, mert a szakadék széle már itt van és a kérdés az hagyjuk-e magunkt végleg beletaszítani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hajócsavar
Áh, a propellernek már az is gyanús, ahogy Marikanéni feltakarítja a Nav irodájának előterét, értetlenül állok a látvány előtt, mit keresgél oly bőszen egy Sherlock Holmes ott ahol a nyomozásra megbízásokat adják, csak tán nem hamupipőke lábméretére kíváncsiak?
nemsemmi
Sürgősen el kell tüntetni a bizonyítékokat, hiszen a NAV-nál elkövettett korrupcióe ügyek valószínűleg Viktor utasítására történtek.
tobikamama
Eddig se volt bizonyíték eztán már nem is lesz mert elviszik aztán meg mintha mi sem történt volna semmit nem találnak,ezek nem komcsik,és még ők akarnak rendszert váltani csak szét kell nézni mióta hatalmon vannak azóta többszörös vagyont kaszáltak ja biztosan nagyon dolgoztak,sajnálom őket.
Bercifiu
Sokkal egyszerűbb lett volna felgyújtani, s rá fogni Gyurcsánra, hisz Ő mindent elbír.
kamazuka
-Akkor most a felszólításomra mindenki ürítse ki zsebeit!
-De kérem !Itt mindenkinek üvegzsebe van!
-Ja, meg vízfeje!
-Akkor felívom a figyelmet,hogy a büfében friss kalapácsolaj,reszelőzsír,és új simeringek érkeztek ásókhoz!
-Az árak Áfasan értendők igényszerint!
mariaberta
Ez most a rövid bájtok, vagy a második hosszú bájtok éjszakája???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.