Több mint hétezer liter, tízmillió forint értékű hamis mosószert, valamint az előállításukhoz és csomagolásukhoz szükséges eszközöket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói Nyíregyházán. Az ügyben négy embert hallgattak ki gyanúsítottként - közölte a hatóság Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
A jó qurva édesanyjukat nekik, meg azoknak is akik hagyják ezeket a retkeket , hogy másnap már máshol folytassák a drágalátos szabócsi bünözők (rövid ü-vel parasztosan) a munkájukat. Gondolom először paréj rokonyok mentek ki ellenőrzésre osztan nem is lett bugriséknak különösebb bajuk a hamisításból. Másodjára meg már nem tehették meg, hogy nem visznek be senkit. Persze ha ezt füstösebb színűek csinálják - akiknek nincsenek rokonyaik jó helyen - már ülne az egész telep életfogytiglan, még a kutya meg a háziegér is. Pannónia de csodás, még össze nem omlik... a Bélák meg jól élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.