A legutóbb bejelentett kormányzati megszorítások 25%-kal csökkentenék az alapítványi és magániskolák állami támogatását. Ezekbe az intézményekbe nem főként a gazdagok csemetéi járnak, hanem olyan hátrányos helyzetű, vagy problémás diákok, akik az Orbán-kormány által az '50-es évekbe visszalökött állami oktatási rendszerből kiszorulnak. Róluk, az ellehetetlenülésükről szólt javarészt az idei Van Másik Iskola elnevezésű iskola-börze, ahol a Blog Televízió forgatott.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Szimba: Pontosan erről van szó. A mi kutyánk kölyke tanulhat, a többi meg jó lesz bólogató baromnak, éhbérért robotoló rabszolgának! Istenkém, de fején találtad a szöget!
szandokan
@Desischado: Mi kutyánk kölyke...:-((((((
Gyuri Géderről
Igaza van.
Ha uralkodni akar, be kell rendezkedni az agy mosott "hülye" gyerekek képzésére. Hiszen majd ezeket lehet gond nélkül irányítani és kihasználni, mint a rabszolgákat.
Nem véletlen, hogy az egyházi iskoláktól nem vonják meg a támogatást, sőt egyre többet kapnak.
A régmúlt időkben is, az egyház feladata volt az uralkodó osztály igája alá hajtani az elbutított zembereket.
nezelodo
Szimba!
november 8., 18:48

A mocsok abban van hogy csak kóstolgatják, milyen a közhangult. Korábban azért, hogy ne egyszerre tolják le a torkunkon, most meg a tüntetések és a külpolitikai fejlemények miatt óvatoskodnak, mert tele a gatya. Legyen is tele, ne csak mi aggódjunk a saját és gyerekeink holnapjáért, ők is izguljanak, úgyis sokmindent elkövettek, hogy "jobb legyen a zembereknek"!
csa-csa
a miénkben sem, mert nem tudjuk fizetni
kukac50
Orbánnak csak az az egy millió ember számít, akiknek oda adja a szegényektől elvont pénzeket!
Az a legnagyobb baj,hogy a Fideszben nincsen egy épeszű ember aki mondaná Orbánnak,hogy rosszul gondolkodik, rosszul vezeti az országot.
Ne várjon az uniótól pénzt Orbán, várja Azerbajzsántól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.