Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli. Ez az ember nem Jóbarát André:    Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bizony a mi egyes képviselőinknek nem ártana illemtan órát venni. Másik én úgy tudom az emberek érdekeiért lettek meg választva és nem fordítva.
coyote3
De azért a rémhíresek becsületére legyen mondva megpróbálták, hogy fogást találjanak Goodfrienden. Bár az ilyen császár kvalitású lények ennek a Jóbarátnak még a cipőtalpáig sem érnek fel :)
JAJMÁR
Ez bizony öngól :)
Jól kitalálták, de hát a magyar, vagyis a saját "hagyományaikra" építettek. Odamentek váratlanul, még tévést is vittek, hogy lám-lám, ők megkérdeznék, de be sem engedik őket. (és tényleg nem lehet így...)
Csak hát ennek a követségnek vannak ablakai, és belül emberek... ezek észrevették. Nem véletlenül ment sétálni a Goottfriend, az a gyanúm...
de a Vida meg az ügyvédje hagyta volna elsétálni, csak hát vitték a tévéseket, ezek meg usgyi, utána eredtek. Hú, ilyen malőr..
A Goodfriend arcán az a mosoly :)))))
...és szólott is, angolul, pedig azért tud picit magyarul is :)

ki hiszi el ezt a vízumügyet?
(Azt a változatát igen, hogy miután megkapta a kitiltási levelet, ez a nő kért vízumot, hátha... )
Hát kedves honfitársaim, ilyen az, amikor pártkatonák ülnek magas beosztásban, szakemberek meg a közmunkában serénykednek.
GeoCravker
valószínűleg önnállóskodik a lédi, és nem egyeztet a kommunikációs hüjepistikékkel
propeller.hu/itthon/3017247-gondolatvilagban-vida-butasag-szorgalom-talalkozasa
bretagne
Azt hallottátok, hogy tegnap este, amikor a Vida védőjével beszélt Kálmán Olga, az ügyvéd úr hivatkozott arra a beszélgetésre, amit az ügyvívő folytatott Horváth Andrással. Pár perc múlva az adásba betelefonált Horváth úr és cáfolta, hogy ő soha nem találkozott az ügyvívővel. Miért hazudik mindenki? Én hiszek Horváth úrnak.
Főlökött
Van akinek volt gyerekszobája, van akinek nem volt.

André Goodfriend miért menekülne, neki nincs vaj a füle mögött, mint egyeseknek, Ő törvényesen járt el, saját országa törvényei szerint.
Sőt még előzékeny is volt(!), mert Vidát előzetes bejelentés nélkül fogadta, jogi képviselőjével együtt. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ezt fordított helyzetben is alkalmazták-e volna ? Szerintem nem, de André Goodfriend van olyan helyzetben, hogy Ő nem szorulna rá :).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.