A NAV elnöke nem akar az Egyesült Államokba utazni, ezért vízumkérelmet sem nyújt be – ezt mondta Vida Ildikó ügyvédje az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este. Futó Barnabás azzal kapcsolatban beszélt erről, hogy a NAV-elnök és André Goodfriend amerikai ügyvivő hétfői találkozóján felmerült: egy esetleges vízumeljárással tisztázni lehetne a NAV-elnök ügyét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak palinkas joreggelt akart kivanni Goodfriend urnak, azert ment az ugyvedje tarsasagaban az amerikai nagykovetsegre...

Ha valakinek meg az ugyvedje is ennyire hulye , az ne panaszkodjon!
F_Viktor
"Futó szerint André Goodfriend azt állította, hogy különböző helyekről kapta a korrupcióval kapcsolatos információkat, többek között Horváth Andrástól is. A NAV volt dolgozójával az amerikai ügyvivő személyesen is találkozott – tette hozzá Futó Barnabás."

Erre mondják, minden szava hazugság. Goodfriend csak egy helyről, a saját külügyminiszterétől kaphatja meg az összes információt.
Horváth élő műsorban cáfolta, hogy valaha is találkozott volna Goodfrienddel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.